Dış mekanda şıklığın ve konforun adresi L’unica, Türkiye’ye getirdiği Danimarkalı marka Houe’nin Click sallanan sandalyesi ile kişiye özel tasarım imkanı sunuyor. Neo-İskandinav tarzı bahçe mobilyalarıyla dikkat çeken Houe, sıra dışı Click sallanan sandalyesi ile adeta bir lego gibi istenilen renklerdeki parçaları zevkinize uygun şekilde sıralama fırsatı tanıyor. Yaratıcılığın ve konforun sınırlarını zorlayan Click sallanan sandalye, birçok ülkede ödül alarak farkını ortaya koymuş orijinal bir tasarım.

Açık havanın ruhunu değiştiren bahçe mobilyası markası L’unica, Danimarka’nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan çekici ve inovatif tasarımları ile dikkat çeken Houe’yi Türkiye’deki bahçe müdavimleriyle buluşturuyor. Orijinal şekillerde bir araya getirilen materyal ve fonksiyonlarla desteklenen Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla farklılaşan Houe, Click koleksiyonunda yer alan sıra dışı sallanan sandalyesiyle dış mekanların ve evlerin en özel tamamlayıcısı olmaya aday.



Bambu ve ince metalin birleşiminden oluşan şık ve zamansız bir tasarım olan Click sallanan sandalye, arkasında bulunan klipslerin çıkabilmesi sayesinde adeta bir lego gibi istenilen şekilde renklendirilerek kişiselleştirilebiliyor. Farklı icatlarıyla öne çıkan mucit marka Houe, kendi zevkinize ve hayal gücünüze göre karteladaki sekiz rengi kullanarak kendi sandalyenizi tasarlamanıza imkan tanıyor. Click sallanan sandalyenin, sadelikten hoşlananlar için düz siyah seçeneği de bulunuyor. Özgün tasarımıyla birçok ülkede ödül almış olan Click sallanan sandalye, estetik ve ergonomiyi kusursuzca birleştiriyor. Yeni Clips serisini de koleksiyonuna ekleyen Houe, Click sallanan sandalyenin farklı bir seçeneği olan yemek sandalyesiyle de günün her anını keyiflendirmeye hazır.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Linemarkalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe berbekülerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2018 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.

www.lunica.com.tr