Happy Cocooning Şömine Masaları, modern konsepti ile mekanlara sıcaklık ve estetik katıyor.





Tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica, dünyaca ünlü Happy Cocooning Şömine Masaları’nı şömine tutkunlarının beğenisine sunuyor. Kamp ateşinin sıcaklığını ve canlılığını bahçe, balkon ve teraslara taşıyan Happy Cocooning Şömine Masaları, modern tasarımlarıyla mekanlara sıcaklık ve canlılık katıyor.





Zorlu dış hava koşullarına dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanım imkanı sunan Happy Cocooning Şömine Masaları, baca gerektirmeyen yapısı ve özel tasarım gazlı şöminesi sayesinde serin bahar ve yaz gecelerini pratik bir şekilde ısıtıyor. Farklı model, ebat ve renk seçenekleriyle her zevke hitap eden Happy Cocooning Şömine Masaları’nda içecekleri soğuk tutabilmek için gömme soğutucular da bulunuyor.





L’unica’dan Özel Tasarım bahçe Şömineleri




Dış mekanda konforun ve şıklığın adresi L’unica, dünyaca ünlü Happy Cocooning Şömine Masaları ile kamp ateşinin sıcaklığını ve canlılığını bahçe, balkon ve teraslara taşıyor. Modern tasarımlarıyla ortama sıcaklık ve canlılık katan Happy Cocooning Şömine Masaları, dayanıklı yapısı sayesinde zorlu dış hava koşullarında bile uzun süre kullanım imkanı tanıyor. Serin bahar ve yaz gecelerinde sıcağıyla büyüleyen Happy Cocooning Şömine Masaları, baca gerektirmeyen yapısı ve özel tasarım gazlı şöminesi ile kıvılcım ve duman olmadan pratik, güvenli ve konforlu ısınma imkanı sunuyor. Modern konsepti ile şömine tutkunlarının yeni gözdesi olmaya aday Happy Cocooning Şömine Masaları, şömine tutkunlarını odunların üzerinde yanan alevler gibi görünen ateşin keyfini çıkarmaya davet ediyor.





Her mekana uygun modern tasarımlar





Kare, dikdörtgen, yuvarlak ve oval olmak üzere farklı tasarım seçenekleriyle dikkat çeken Happy Cocooning Şömine Masaları; siyah, gri, bej, kahverengi, beyaz renk alternatifleri ile her mekanın ruhuna uyum sağlıyor. Hafif pürüzlü yüzeyiyle çekici bir görünüme sahip olan Nice & Nasty Şömine Masaları, ahşap dış kaplaması ile hem sağlamlık hem de doğal sıcaklık hissi veriyor. Happy Cocooning ailesinin en eski ve klasikleşmiş üyesi olan Lounge & Dining Şömine Masaları, modern ve şık kompozit performansını veya doğal ahşabın sıcaklığını sunan alternatiflleriyle diğer mobilyalarla mükemmel bir uyum yaratıyor. Beton görünümlü Composite Şömine Masaları, aşırı sıcak veya soğuk hava şartlarına karşı dayanıklı olduğu için kış mevsimi boyunca ürünle birlikte verilen kasasının içerisinde dışarıda bırakılabiliyor. Ahşabın doğallığından vazgeçemeyenler için birebir olan Happy Cocooning Teak Şömine Masalarını ise diğer ürünlerde olduğu gibi kaliteli koruyucu cam ve tik ağacından kenarlıklarla genişleterek üzerine çerez veya içeceklerinizi koyabilirsiniz. 





İçeceklerinizi soğuk tutabilmeniz için gömme soğutucuların da bulunduğu Happy Cocooning Şömine Masaları‘na, L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ulaşmak mümkün.