İzmir’in en merkezi konumunda yükselen ve bomontiada, tiyatro ve opera salonu, alışveriş ve yaşam ayrıcalıklarıyla şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Mahall Bomonti İzmir’de ofisler için sunulan %8 KDV avantajı devam ediyor. Yılsonuna kadar geçerli olan KDV avantajına ek olarak 60 aya %0 faiz oranı ve peşinde %30 indirim ile ayrıcalıklı ofislere sahip olmak mümkün.





Sektörde 50 yıllık köklü bir geçişe sahip; Türkerler Holding tarafından, İzmir’in kalbi Alsancak Limanı’nın karşısında, tüm körfeze hakim konumda yükselen Mahall Bomonti İzmir’in ofis alanları için yılsonu kampanyası devam ediyor.





Farklı seçeneklerde, teknolojik donanımlı modern ofislerin yer aldığı projede ofis büyüklükleri 58 ile 584 metrekare arasında değişiyor. Tüm ulaşım olanaklarına yakınlığıyla; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada konumlanan Mahall Bomonti İzmir, iş çıkışlarında ya da öğle tatillerinde çalışma hayatını keyfe dönüştürecek donanımlarıyla dikkat çekiyor. Doğuş Grubu iştiraki d.ream’in, The Populist, Monochrome, Babylon, Günaydın gibi birbirinden değerli markalarıyla şehrin nabzını tutan benzersiz konsepti bomontiada’nın bulunduğu proje, alışveriş, yeme içme, eğlence, açık ve kapalı spor alanları, tenis kulübü, yürüyüş ve bisiklet parkurlarıyla ofis çalışanlarına da Mahall Bomonti İzmir ayrıcalıklarının kapısını aralıyor.





Farklı büyüklükte ve ihtiyaca cevap veren ofisler %8 KDV avantajıyla 2018 sonuna kadar, 60 aya %0 faiz ile satışa sunuluyor. 593 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılan ofislerde peşin alımlarda ise %30 indirim oranından yararlanmak mümkün.