Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir ile Esenyurt’un yeni merkezinde, Akbatı AVYM’nin hemen karşısında yükselerek benzeri olmayan kompakt bir yaşam deneyimi sunan projesi Makyol Santral’de, yüzde 5 peşinat ve 3.500 TL’den başlayan taksitlerle esnek ödeme planının oluşturulabileceği bir kampanya başlattı.




Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul, toplam 200 milyon TL yatırımla Bahçeşehir ve Esenyurt’un yeni merkezinde inşa ettiği ve 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan Makyol Santral’de esnek ödeme planları sunuyor.

Daire Satın Alırken Ödeme Planı Oluşturun

Bahçeşehir ve Esenyurt’un en prestijli noktası olarak Akbatı AVYM’nin hemen karşısında yükselerek benzeri olmayan kompakt bir yaşam deneyimi sunan Makyol Santral’den ev sahibi olmak isteyenler, hedefledikleri yaşam şekline göre yüzde 5 peşinat ve 3.500 TL’den başlayan taksitlerle kendi ödeme planlarını oluşturabiliyor.

Balkon veya Teraslı, Ferah ve Konforlu Yaşam Alanları

Tamamı teras veya balkonlu, ferah ve konforlu yaşam alanları sunan 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı konseptlerdeki 407 daire, 9 villa ve ticari alanların yer aldığı Makyol Santral, tek bir asansörle ayrıcalıklarla dolu sosyal olanaklara ve çarşıya ulaşma imkânı tanıyor. Projede, cep sineması, etkinlik alanları, sakin çalışma alanları ile açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, barbekü alanları, fitness & spa gibi iyi yaşam ve spor olanakları bir arada sunuluyor.

Konforun Merkezinde, Merkezden Yaşama Açılan Bir Proje

İstanbul’da ulaşımın en önemli noktaları; TEM, D-100, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi ulaşım ağlarına kolayca ulaşılabilecek konumda hayata geçirilen Makyol Santral, bulunduğu bölgede metro istasyonuna en yakın projelerden biri olmakla birlikte; ev, iş, okul, alışveriş, spor gibi yaşama dair ihtiyaç duyulan her şeyin odak noktasında yer alıyor.

Bölgenin tek ve en büyük sağlık merkezi İstinye Üniversite Liv Bahçeşehir Hastanesi'ne yürüme mesafesinde bulunan proje; TED, MEF, FMV Işık, Bilfen ve Bahçeşehir Koleji gibi birçok eğitim kurumuna yakınlığı ile de kolaylık sağlıyor. Cafe-restoran alanları ile sosyal ve ticari açıdan tercih edilen lokasyon, Türkiye’nin en önemli tenis organizasyonu olan İstanbul Cup'a ev sahipliği yapan spor ve tenis arenasının da yanı başında yer alıyor.

Dünyaca ünlü Roy Higgs Uluslararası Mimarlık Ofisi tarafından tasarlanan, özel konumu ve sunduğu olanaklarla profesyonel ve sosyal hayatın en önemli değeri “zamanı” verimli şekilde kullanıma olanak sağlayan Makyol Santral, özellikle beyaz yakalılar ve aileler tarafından tercih ediliyor.