Makyol Gayrimenkul tarafından 200 milyon liralık yatırım değeriyle Bahçeşehir-Esenyurt mevkiinde 16 bin 906 metrekarelik arsa alanı üzerinde projelendirilerek hayata geçirilen Makyol Santral projesinde konut teslimleri başlıyor.


Roy Higgs mimarlık şirketi tarafından en yükseği 23 katlı olan 5 blok halinde tasarlanan proje, 1+1, +1 ve 3+1 kat planlarında 403 daireden ve 9 villadan oluşuyor.


13 ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla yatırımcılara ve konut alıcılarına tanıtılarak satışlara sunulan projenin bugün itibarıyla yüzde 70’inin satışı tamamlanmış durumda.


Makyol-Santral-1


Konut teslimlerinin başlayacak olması sebebiyle bir açıklama yapan Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, inşaat konusunda elde ettikleri deneyimi, çeyrek asırdır konut, ticari, otel gibi farklı projelere yansıttıklarını belirterek kendileri için kilometre taşı olan ve başarıyla tamamladıkları Makyol Yaşam’dan sonra Makyol Santral projesini de teslime hazır hale getirdiklerini söyledi.


Makyol Santral’in doğru bir lokasyonda inşa edildiğini ve konforun merkezinde bir yaşam sunduğunu dile getiren Şahismailoğlu, Makyol Santral’in Bahçeşehir’in en büyük AVM’sinin faaliyet gösterdiği bir konumda, çevresinde birçok önemli okul ve eğitim kurumunun yer aldığı, ulaşım avantajları bakımından D100 Karayolu bağlantı aksına, TEM Otoyolu ve gişelerine 500 metre mesafede ve yeni tamamlanacak olan Mahmutbey –Bahçeşehir – Esenyurt Metro Hattı’na yürüme mesafesinde yer alan Makyol Santral, İstanbul’daki yatırım potansiyeli en yüksek projelerden birisi olduğunu ifade etti.


Makyol Gayrimenkul’den 2 yeni proje müjdesi


Portföylerinde 2.5 milyar lira değerinde arsa stoklarının bulunduğuna dikkat çeken Şahismailoğlu, önümüzdeki dönemlerde biri Beykoz’da boğaz manzaralı, diğeri de Büyükçekmece’de göl manzaralı olmak üzere iki yeni projeye başlayacaklarını açıkladı.