Makyol güvencesiyle Bahçeşehir'de hayata geçirilmekte olan Makyol Santral projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılıyor.





Bahçeşehir’in merkezinde 16 bin 906 metrekarelik arsa üzerinde Makyol İnşaat tarafından yapımı devam eden ve dünyaca ünlü mimarlık ofisi Roy Higgs tarafından 5 blok halinde tasarlanan Makyol Santral projesi; 1+1, 2+1 ve 3+1 kat planlarında 407 daire ile 9 villa ve ticari mağazalardan meydana geliyor. Konut teslimlerinin 2019’un ikinci çeyreğinde yapılması planlanan projede peşin alımlarda yüzde 25 indirimle birlikte metrekare satış fiyatları 4 bin 250 liradan başlıyor.

53 yıldan bu yana gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok sayıda büyük projeyi hayata geçiren Makyol’un dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması içinde yer aldığını anımsatan Makyol’un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu bu çerçevede elde ettikleri deneyimi, sahip oldukları finansal güçle birleştirerek projelerine yansıttıklarının altını çizerek şunları ifade etti:

Makyol’un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu

“Daire tiplerinden peyzajına kadar her metrekaresinde Makyol deneyiminin öne çıktığı Makyol Santral, gerek bünyesinde yer alan sağlıklı yaşam ve spor alanları ile sosyal alanlar, gerekse TEM Otoyolu ve D100 Karayolu gibi iki önemli ulaşım aksına olan yakınlığı ile sürdürülebilir bir gelişime sahip Bahçeşehir’de ömür boyu yaşanabilecek bir proje olarak inşa ediliyor. Projenin konumlandığı bölgede üniversitelerden hastanelere, alışveriş merkezlerinden sanayi bölgelerine kadar çok çeşitli sosyal olanakların yer alması, Makyol Santral’i, bölgenin en yaşanabilir projesi olarak öne çıkarıyor.

Dolayısıyla 53 yıllık Makyol güvencesiyle inşa ettiğimiz ve adeta ustalık eserimiz olarak adlandırdığımız Makyol Santral’i tamamlayıp sahiplerine teslim ederek bu bölgeye de imzamızı atmış olacağız.”

Konum itibariyle Makyol Santral’in çok değerli bir lokasyona sahip olduğunu aktaran Şahismailoğlu, projenin bölgenin en büyük AVM’si Akbatı’nın tam karşısında yer aldığını,  projenin hemen arkasında bölgenin en büyük üniversite hastanesi LİV İSÜ Hastanesi’nin yanı sıra bölgede; TED, Bilfen, MEF, Amerikan Koleji gibi birçok önemli okul ve eğitim kurumları mevcut olduğunu söyledi.

“Ulaşım avantajlarına bakıldığında; E-5 bağlantı aksına, TEM otoyolu ve gişelerine 500 metre mesafede, yeni tamamlanacak olan Mahmutbey- Bahçeşehir – Esenyurt Metro hattına da yürüme mesafesinde yer alan Makyol Santral, özellikle Kanal İstanbul projesine yakınlığı ve 3. Havalimanı’na 24 kilometre mesafesiyle bugün için İstanbul’daki yatırım potansiyeli en yüksek projelerden biri olarak da görülüyor.” açıklamasıyla sözlerine devam eden Şahismailoğlu “Makyol Santral’de alan sağlıklı yaşam ve spor alanlarından barbekü alanlarına, cep sinemasından özel tasarlanmış etkinlik ve kutlama alanlarına kadar çeşitli sosyal olanakların yanı sıra 16 bin metrekare kiralanabilir çarşı alanı, bistro café, restoran, kahve evi, market, gurme house, kuru temizleme & lostra, fırın, kuaför vb. alanları da yer alacak.” diyerek sözlerini tamamladı.