Makyol Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir ve Esenyurt ilçelerinin kesişim noktası olan Akbatı tarafında bölgenin yeni merkezinde Makyol Santral projesi, 16.906 m2 arsa üzerinde toplam 5 bloktan oluşan ve hepsi balkonlu 1+1, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde 403 konut, 10 villa, sosyal ve ticari alanları ile her kesimin ev alabilme ihtiyacına ulaşabilme hedefini taşıyor.




Makyol Santral projesi, dünyaca ünlü Roy Higgs Uluslararası Mimarlık ofisi tarafından tasarlandı. Toplam 7.500 m2 açık peyzaj alanına sahğ olan projede, çocuk oyun alanları, fitness-spa alanları, açık yüzme havuzu ve barbekü alanlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sosyal bir hayatın ve iyi bir yatırımın kapılarını açarak fırsatlar sunuyor.



Makyol’un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, bu sene içinde Makyol Yaşam ve Makyol Santral’in yatırım miktarlarının yüzde 60’ı kadar bir satış cirosunu yakaladıklarını söyleyerek, “Bu yılı bir önceki yıla oranla yüzde yüzde 20 ciro artışıyla tamamlayarak kapatmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.



Makyol Santral’de fiyatlar

Makyol Santral’de konutların fiyatları şöyle: 1+1 daireler 450 bin TL’den başlayıp, 650 bin TL arasında değişiyor. 2+1 ile 3+1 daireler ise 700 bin ile bir milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Şu anda Makyol Gayrimenkul olarak kendi bünyelerinde 48 ay 0 faiz kampanyası yapılıyor. Ayrıca esnek ödeme planları ile yüzde 25’e varan indirimler sunuluyor sunuluyor.

Makyol Santral konumu ve sosyal donatı alanları

TEM, D-100 (E-5), Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, üçüncü havalimanı, Kanal İstanbul gibi ulaşım ağlarına erişimin kolay sağlandığı bir konumda yükselen proje bölgeye yakın bir zaman içerisinde gelecek olan Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt metro hattına ait bir istasyonun projenin hemen önünde yürüme mesafesinde olacak olan Makyol Santral, TEM otoyoluna, civarın en büyük özel hastanesine, özel okullara ve dünya markalarının yer aldığı alışveriş merkezine de birkaç adım uzaklıkta.