Makyol Gayrimenkul, 53 yıllık Makyol güvencesi ile İstanbul Beylikdüzü’nde yaşamın başladığı Makyol Yaşam’daki son 60 daire için hemen teslim imkanıyla peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanıyla ev sahibi yapıyor.





Makyol Gayrimenkul tarafından 180 milyon TL yatırımla kuzeye doğru genişleyen İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Beylikdüzü’nün kalbinde inşa edilen ve yüzde 95 doluluk oranına ulaşan Makyol Yaşam, sunduğu cazip ödeme planları ile son 60 daireden birine sahip olma imkanı sağlıyor.



Hemen Teslim İmkanı ile İki Farklı Ödeme Planı

Makyol güvencesi ile inşa edilerek toplam 464 daireden oluşan Makyol Yaşam’dan hemen teslim imkânıyla peşin ödemelerde “yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim” ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü’nün Yeni Buluşma Noktası

Yaşamın başlamasıyla alışveriş meydanında Starbucks’tan File’ye, Komşu Fırın’dan Twin Coffee’ye, A Plus Döner & Fast Food’dan Sardunya Lezzet Dünyası’na kadar birçok önde gelen markanın yer aldığı Makyol Yaşam, Beylikdüzü’nün yeni buluşma noktası haline geldi.



Kemal Şahismailoğlu: “Makyol Yaşam, Konumu ve Sosyal İmkanlarıyla Yüksek Prim Getiriyor”

Kampanyayı değerlendiren Makyol’un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu; “Sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimi sayesinde inşasını tamamlayarak sahiplerine teslim ettiğimiz ve yaşamın başladığı Makyol Yaşam, konumu ve sosyal olanakları ile sağladığı yüksek prim sayesinde hepimizin yakından tanıdığı markalar tarafından da tercih edilmeye başladı. Yeni bir çekim merkezi olan Makyol Yaşam’ın kamuya açık Makyol Yaşam Parkı’nı da geçtiğimiz aylarda açarak bölgeye ve projeye inancı olan herkese verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olduk. Yüzde 95 doluluk oranına sahip Makyol Yaşam’ın sunduğu ayrıcalıklı yaşamın bir parçası olmak isteyenler için çok cazip ve uygun ödeme planları ile ev sahibi yapıyoruz.”



İhtiyaç Duyulan Sosyal İmkânların Yanı Başında

Makyol Yaşam, 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 daire ve 84 ticari üniteden oluşuyor. Makyol Yaşam; metrobüs durağına, Türkiye’nin en büyük özel hastane gruplarından birine, sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu ve okullara, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindeki Makyol Yaşam, ihtiyaç duyulan tüm sosyal imkanları sağlıyor.

 MAKYOL

Yarım asırlık bilgi birikimi ve iş deneyimiyle yurt içi ve yurt dışında farklı alanlarda birçok nitelikli projeye imza atan Makyol, aynı zamanda “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Taahhüt Şirketi” arasındadır. Makyol, ağırlıklı olarak inşaat-altyapı (otoyol, metro, havalimanı, baraj, tünel, köprü vs.) alanında varlık göstermesinin yanı sıra; gayrimenkul, konut geliştirme, turizm yatırımları alanlarında da hizmet sunmaktadır. Sektörde önde gelen Türk ve yabancı firmalarla yurt içinde ve dışında kurduğu ortak girişim projelerini başarı ile sürdürmektedir.

Projeleri arasında, Le Meridien Etiler, Mövenpick Hotel İstanbul, Doria Hotel Bodrum, Makyol Yaşam Beylikdüzü, Kadıköy Kartal Metrosu, Karadeniz Sahil Yolu, Irak Duhok Havalimanı, Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu ve Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün büyük onarımı bulunmaktadır. 2013 yılında gayrimenkul alanına daha sistematik ve profesyonel yaklaşma kararı alan şirket, bünyesinde uzman bir yapı kurdu ve yeni bir dönem başlattı. Bu yeni dönemin ilk meyvesi Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi oldu. Makyol Santral projesi ile de gayrimenkul sektöründeki konumunu sağlamlaştıran Makyol Gayrimenkul, yeni projeler üzerinde çalışmalarına devam ediyor.