Erkoç: ‘’İnanıyoruz ki bu haklı mücadeleden de başarı ile çıkacağız.’’

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı hakkında bir açıklama yaparak, “Türkiye, güvenliğimizi tehdit eden bu terör odaklarına geçit vermeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Harekatı sonuna kadar destekliyor, kahraman askerlerimizin bunun da üstesinden gelerek sağ salim yurdumuza dönmesini diliyoruz.” dedi.

Ülkemizin güvenliği ve bölge barışı için bu harekatın büyük önem taşıdığına vurgu yapan Erkoç, Türkiye’nin, Zeytin Dalı Harekatı ile güçlü ve kararlı olduğunu tüm dünyaya gösterdiğinin altını çizdi.

Erkoç, şunları söyledi:

“ Türkiye, ne üzerinde oyunlar oynamayı sürdüren şer odaklarına; ne de onların maşası terör örgütlerine geçit vermeyecektir. Nasıl ki geçen yıl, İdlib ve Cerablus’ta Fırat Kalkanı harekatıyla terör örgütlerine ağır darbe vurduysak bu kez de kahraman askerimiz Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı ile güney sınırımızda oluşturulan tehlikeyi bertaraf edecektir. Terör örgütlerinin kökü kazınana kadar, ülkemizin ve bölge güvenliğinin tesis edilerek rahat bir nefes alınana dek bu mücadelenin devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Biz de sonuna kadar hükümetimizin ve kahraman ordumuzun yanında olmakla beraber her türlü fedakarlığa da sonuna kadar hazırız.”

Bu haklı mücadele ile emperyal güçlerin terör devleti kurma hayallerinin de suya düşeceğini ifade eden Erkoç, “Terörün sonu kazınana dek bu mücadelenin devam edeceğine yürekten inanıyoruz, kalbimiz ve dualarımızla kahraman askerlerimizin yanındayız” dedi.