Konutta ‘kalite’ ve ‘güven'in markası MESA, Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam ediyor.





MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla Maltepe’de başlayan projesi Mesa GÖKADA için %10 peşinata indirim, %0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor.





MESA GÖKADA projesi




Tüm projelerinde insana ve yaşam kalitesine öncelik veren MESA, bölgedeki yaşam standartlarını yeniden belirleyecek GÖKADA Projesi’nin lansmanı öncesinde avantajlı ödeme planı sunuyor. Ulaşım kolaylığının yanı sıra Bağdat Caddesi ve sahil aksına yakın konumuyla öne çıkan GÖKADA Projesi’nin sunduğu fırsatı değerlendiren MESA Mesken Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cem Ergüven söz konusu kampanyanın 1000’e yakın talep gördüğünü belirtti.





“Tabi bu yoğun ilginin başlıca sebebi müşterilerimizin Mesa’ya duyduğu güven. Biz de özelikle bu dönemde yani sene sonu olmasına rağmen müşterimizin eksilmeyen aksine artarak devam eden güveninden ve yoğun ilgisinden son derece memnunuz.” ifadelerini kullandı. 





Proje, uydu kentler kuran, bulunduğu kimi bölgelere ismini veren MESA’nın, Maltepe’deki ilk projesi konumunda. Araziye uyumlu dizilimi, birbirini engellemeyen binaları, lokasyon ve ulaşım avantajları ile MESA’nın GÖKADA Projesi fonksiyonellikten ve kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi olacak. 





Birçok üstün niteliği ile Büyük bakkalköy'deki yaşamı yeni zirvesine taşıyacak olan MESA GÖKADA projesi, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan tip ve 72 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen farklı büyüklükte zengin daire çeşitliliği ile her ihtiyaca karşılık veren proje 3 bloktan oluşuyor. Projede, toplam 317 daire, ticari alanlar, açık yüzme havuzu, sauna, fitness, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kafeterya gibi sosyal donatılar da bulunuyor. Özgün mimari tasarımı ile MESA GÖKADA projesi Maltepe’de yaşam standartlarını yeniden belirleyecek. 





İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile MESA GÖKADA projesi tüm ulaşım merkezlerine kısa ve kolay ulaşım imkânı sağlıyor. MESA GÖKADA projesi ayrıca Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakınlığıyla balkonlarından eşsiz adalar ve doğa manzarasının keyfini çıkaracak sahiplerini bekliyor.