MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi. MESA Orman’ın örnek dairesi şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe yaşamı deneyimleme fırsatı sunuyor. Yaratıcı bir mimariyle doğanın yaşam alanlarına taşındığı MESA Orman cazip ödeme seçenekleriyle yeni bir yaşama davet ediyor.





İstanbul’un en temiz havalarından birine sahip Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da yükselen MESA Orman, hemen yanı başındaki doğal göl ve orman ile doğanın tüm tonlarını kucaklıyor. Az katlı bloklarda sadece 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA Orman, yeşil ile kurduğu bağ sayesinde metropol yaşamından uzak saklı bir dünya vaat ediyor.





Şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir yaşam hayalini gerçek kılan MESA Orman’da kuşların sesine, ağaçların görkemine ve kokusuna, yaprakların arasından sızan güneş ışığına, temiz havaya, kısacası ormana ve verdiği huzura yakın olmak artık mümkün. Açık havanın iyileştirici gücünün her an hissedilebildiği MESA Orman, sakinlerine huzurlu bir yaşam sunuyor.





Örnek daire ile doğayla iç içe yaşamı deneyimleme fırsatı





Yaratıcı bir mimariyle doğanın yaşam alanlarına taşındığı, geniş cam tasarımlar sayesinde doğa manzarasının içeriye dolduğu MESA Orman’ın örnek dairesi doğayla iç içe yaşamın sinyallerini şimdiden veriyor. 





MESA Orman örnek dairesi ile doğayla içe içe yaşamı deneyimleme fırsatı sunduklarını belirten MESA MESKEN Genel Müdürü Zafer Ak, "Tüm detaylarını titizlikle oluşturduğumuz örnek dairemiz ziyarete hazır hale geldi. Yalın, estetik ve fonksiyonel bir çizgi ile tasarladığımız dairemizi dünyaca ünlü markaların mobilyaları ile tamamladık. Doğayla iç içe, bol oksijenli bir yaşam sunan MESA Orman'ın tüm ayrıcalıklarını örnek dairemiz ile konut alıcılarına somut olarak sunuyoruz” dedi.





Teslimler Mayıs 2020’de





MESA Orman’da farklı yaşam stillerine uygun 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 seçeneklerinde daireler yer alıyor. Peşin alımlarda %15 indirim, banka kredisi ile alımlarda ise 180 aya kadar 0,79 faiz fırsatı sunulan projede fiyatlar 1.989.000 TL ile 6.826.000 TL arasında değişiyor. Mayıs 2020’de teslim edilecek MESA Orman, cazip fırsatlarıyla şehrin merkezinde doğayla iç içe bir yaşama davet ediyor.





Sosyal alanlarıyla her ana keyif katıyor





Kişi başına düşen en yüksek yeşil alan metrekaresine sahip MESA Orman, tam ortasında konumlanan iç bahçesi ve geniş peyzaj alanlarıyla açık havada sakin bir atmosfer sunuyor. Projenin etrafını saran ve çevresiyle bağlantısını yaratıcı bir kurguyla kesen koşu parkuru ve sadece yürüyüş mesafesindeki doğal göl ise spor keyfini farklı bir boyuta taşıyor. Açık ve kapalı sosyal alanlarıyla her ana keyif katan MESA Orman, parkları, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, havuzları, tenis ve basketbol sahaları, çocukların, çocukluklarının tadına varacakları oyun parkları ile her yaştan insanın ihtiyaçlarına ayrı ayrı cevap veriyor.





Ormanın içinde, ulaşımın kalbinde





Ayrıcalıklı bir konuma sahip olan MESA Orman, köprülere olan yakınlığı ile karadan, Çubuklu-İstinye arası feribot seferleri ile denizden şehrin tüm dinamizmine kısa sürede ulaşım imkanı sunuyor. MESA Orman, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı sayesinde 3. Havalimanı’na kolayca ulaşmak mümkün.