Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişi ile güvenin ve kalitenin sembolü MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.





Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir markası MESA, 50. Yıl kutlamalarını, düzenlediği çok özel kampanya ile MESA sakini olmak isteyenlere de taşıdı.





50. Yıla yakışır kampanya ile bankasız, kefilsiz, masrafsız 50 ay boyunca %0 faiz fırsatı ile MESA’nın İstanbul’daki MESA ORMAN, MESA KOZ, MESA ÇUBUKLU 28, MESA GÖKADA, MESA CADDE, YEŞİLYAKA SU ile Ankara’daki Park Mozaik projelerinden ev sahibi olmak çok avantajlı.





Kısa süreli bu fırsattan yararlanarak MESA’nın çok özel projelerinden ev sahibi olmak ve MESA’nın 50. Yılına özel bu özel kampanyadan yararlanabilmek için son gün ise 15 Mayıs !





Konut sektöründe 50 yıllık köklü geçmişi boyunca “kalite” ve “güven” ile özdeşleşen MESA, bugüne kadar Türkiye ve yurtdışında yaklaşık 100.000’den fazla konuta mükemmeliyetçi bir yaklaşımla imza attı. Bugün 350 bin kişi yaşamlarını, MESA kalite ve güvencesi ile sürdürüyor.





Bazı MESA projelerinde bugün üçüncü nesiller yaşamlarını sürdürüyor. MESA, yarım asıra ulaşan mükemmeliyetçi yaklaşımı ile konutta yarattığı marka kavramının da ötesine geçerek bir ‘yaşam markası’ haline dönüştü.