Projelerini, Boğaz - Haliç arasında “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konseptiyle hayata geçiren MİNT, MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde kira garantisi kampanyası sunmaya devam ediyor. 24 ay boyunca 1.700 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişen kira garantisi ile ilk yıl yatırımcısına daire bedelinin yüzde 6’sını kazandırıyor, geri dönüş süresini 16,7 yıla düşürüyor.

 

MİNT, hayata geçirdiği kira garantisi kampanyası ile şehrin merkezinde yaşamanın sağladığı avantajları ulaşılabilir hale getiriyor. Metrekare ortalama satış fiyatlarının MİNT E-5’te 8 bin 200 TL ve MİNT Şişli’de 8 bin 500 TL olduğu projelerde, MİNT 24 ay boyunca 1.700 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişen kira garantisi sunuyor. Kampanya ile ilk yıl yatırımcısına daire bedelinin yüzde 6’sını kazandıran MİNT, İstanbul ortalaması 24.7 yıl olan geri dönüş süresini 16.7 yıla düşürüyor.

 

Tüm projelerinde sunduğu kira garantisi ile sektörde fark yaratan MİNT, yatırımcı memnuniyetini en üst seviyede tutmaya özen gösteriyor. Bu uygulama ile yatırımcılarına daire tesliminden itibaren 24 ay boyunca kira garantisi veriyor. MİNT dairenin belirlenen bedelin altında kiralanması durumunda aradaki farkı 24 ay süresince tamamlıyor.

 

İlk uygulama MİNT Kağıthane’de

 

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında yaşamın başladığı ve MİNT’in ilk projesi olan MİNT Kağıthane’de sunulan bu avantaj ile proje doluluk oranı yüzde 99’a ulaştı. Projede ortalama 300 bin TL’den satış yapılan 1+1 daireler için kiralama fiyatları 1.500 TL ile 1.700 TL arasında değişiyor. Yoğun kiracı talebi ile MİNT Kağıthane, bölgenin dikkat çekici projelerinden biri olma özelliğini koruyor.

 

1+0’dan 2+1’e kadar daire seçeneklerinin mevcut olduğu ve lokasyon avantajı ile öne çıkan MİNT E-5’te dairelerin satış fiyatları 338 bin TL ile 835 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Teslimlerin Kasım ayında başlayacağı MİNT E-5, Perpa Metrobüs durağına 2 dakika, Memorial Şişli Hastanesi’ne 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

MİNT Şişli’de 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yanı sıra loft daireler de satışa sunuldu. Satış fiyatlarının 328 bin TL ile 996 bin TL arasında değişiklik gösterdiği proje, Aralık ayında teslim edilecek. MİNT Şişli, Kanyon AVM ve Levent metro durağına 10 dakika yürüme mesafesiyle dikkat çekiyor.

 

MİNT Hakkında

2014 yılında şehir merkezinde gayrimenkul geliştirme, yapım ve satışını yapmak amacıyla faaliyete geçmiştir. Hun Perakende Enerji ve İnşaat A.Ş. markası olan MİNT’in hakim hissedarı Sefer Altıoğlu’dur. Her açıdan fark yaratan, yenilikçi, uluslararası standartlarda kentsel dönüşüm odaklı konut projeleri geliştiren MİNT, başta arsa sahipleri ve yatırımcılar olmak üzere; tüm hak sahiplerinin yasal haklarına ilişkin farkındalıklarını arttırmak ve bu sayede muhtemel mağduriyetlerini gidermek misyonuyla hareket ediyor. Projelerinde; güneş, rüzgar ve benzeri temiz enerji kullanımının yaygınlaştırılmasına da öncülük eden firma, kentsel dönüşümde sadece ürettiği projeyi değil, çevresini de içine alan bir planlama ile çevresel dönüşüm gerçekleştirmeye özen gösteriyor.