Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT sanata ve sanatçıya destek veriyor. “Şehir Bizimle Tazeleniyor” mottosuyla yola çıkan MİNT, Mert Aslan’ın düzenlediği ‘’Welcoming Spring Break" etkinliğinde ilk kez yer alacak ‘Unique&Limited’ adını taşıyan sanat ve tasarım ürünlerinin Küratör Özlem Ünsal tarafından seçilen parçalarına ev sahipliği yapıyor.

 

Tüm projelerini ‘Yeni Nesil Şehir Apartmanları’ konseptiyle Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT, Küratör Özlem Ünsal’ın, 11-12 Mayıs tarihleri arasında Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilecek Mert Aslan Presents’ın ‘Spring Break’ etkinliğinde ilk kez yer alacak olan ‘Unique&Limited’ sergisine sponsor oldu.

 

‘Ulaşılabilir ev ve ulaşılabilir sanat’ anlayışını benimseyen MİNT, Küratör Özlem Ünsal tarafından seçilen ve birbirinden değerli eserlerini Melissa&Orkide Salonu’nda sanat severlerle buluşturacak.

 

Modern seyyah Özlem Avcıoğlu ve MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 11 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da ulaşılabilir sanat ve ev konsepti, günümüzde değişen trendler, future living hakkında yapacakları konuşma sonrası etkinliğe katılanlarla bir araya gelecek.

 

MİNT Hakkında

2014 yılında şehir merkezinde gayrimenkul geliştirme, yapım ve satışını yapmak amacıyla faaliyete geçmiştir. Hun Perakende Enerji ve İnşaat A.Ş. markası olan MİNT’in hakim hissedarı Sefer Altıoğlu’dur. Her açıdan fark yaratan, yenilikçi, uluslararası standartlarda kentsel dönüşüm odaklı konut projeleri geliştiren MİNT, başta arsa sahipleri ve yatırımcılar olmak üzere; tüm hak sahiplerinin yasal haklarına ilişkin farkındalıklarını arttırmak ve bu sayede muhtemel mağduriyetlerini gidermek misyonuyla hareket ediyor. Projelerinde; güneş, rüzgar ve benzeri temiz enerji kullanımının yaygınlaştırılmasına da öncülük eden firma, kentsel dönüşümde sadece ürettiği projeyi değil, çevresini de içine alan bir planlama ile çevresel dönüşüm gerçekleştirmeye özen gösteriyor.