Şehrin merkezinde Boğaz semtinin huzurlu ve dingin yaşamının izlerini taşıyan Nef Reserve Kandilli’de, sınırlı sayıda daire için peşin ödemede yüzde 30 indirim ve 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı.





Nef Reserve Kandilli




Son 4 yılın konut satışında lider gayrimenkul şirketi Nef, İstanbul’un boğaz semti Kandilli’deki projesi Nef Reserve Kandilli’de ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İstanbul’un en köklü ve beğenilen semtlerinden Kandilli’de boğaza nazır konumlanan projede peşin ödemede yüzde 30 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.70 dönüm üzerine kurulan Nef Reserve Kandilli projesi, 2+1’den 5+1’e kadar farklı yaşam seçeneklerinden oluşuyor. Projede az katlı mimari çizgileri ile 406 konut yer alıyor. Nef Reserve Kandili’yi, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da projeleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü mimar Emre Arolat tasarladı.





Nef projelerinde bir ilk daha: Bina Tamamlama Sigortası hizmeti





Nef Reserve Kandilli projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçiren Nef Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik; “Patentli Foldhome keşfimizin yurtdışına ihracatı ile ülkemizin kalkınmasında katma değer yaratırken, şimdi de sektöre duyulan güvenin artmasına destek vermek hedefiyle projelerimizde Bina Tamamla Sigortası’nı hayata geçiriyoruz. Son dönemde ülkemizin ve meclisimizin gündeminde olan bu konu ile ilgili öncü adım atmaktan ve de müşterilerimize bugüne kadar sunduğumuz Foldhome ve Garantili Proje gibi keşiflerin yanına Bina Tamamlama Sigortası’nı da eklemekten dolayı mutluyuz.’’ dedi.Nef Reserve Kandilli projesinde yeni satışa sunulan bloklardaki özel ödeme planına değinen Çelik; ‘’Nef bünyesinde sunduğumuz kişiye özel ödeme planları ile müşterilerimizi Boğaz hattının getiri potansiyeli en yüksek projesinde üstelik yüzde otuz indirimle ev sahibi yapıyoruz’’ diyerek Kandilli’nin avantajlı ödeme planına dikkat çekti. 





Nef Reserve Kandilli’den ev alanların köşkü de olacak





Bölgenin eğimli yapısını bir tür avantaja çeviren tasarımı, Nef Reserve Kandilli ev sahiplerine geniş bir panorama sunuyor. İstanbul Boğazı kıyısında bu hatta kalan son büyük arazide planlanan projede Nef inovasyonu patentli Foldhome sistemine dahil olacak çok sayıda özel alan da yer alıyor.





Nef Reserve Kandilli ev sahipleri davet verip misafirlerini ağırlayabilecekleri Kandilli Köşkü’nü, foldhome kapsamında kullanabilecek.Cep sinemaları, restoran, açık ve kapalı havuzlar, spa ve fitness, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi tüm yaşam alanlarının dışında konutların mahremiyetlerinin sağlanmasına da özen gösteriliyor. Yaşam konforunu nitelikli mimari tasarımıyla öne çıkaran Nef Reserve Kandilli, sahile 2.4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı yollarına çok yakın mesafede.