Gayrimenkul sektörünün lider markası Nef, yaz tatilini Bodrum’da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Çocuk sahibi ünlülerin de gözdesi olan Le Petit 100, dün itibariyle Nef Reserve Yalıkavak’ta hizmet vermeye başladı.





Gayrimenkul sektörünün lider markası Nef, lüksü yeniden tanımladığı Bodrum’daki Nef Reserve Yalıkavak projesi için Le Petit 100 ile anlaştı.









Le Petit 100, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babalar için hazırlıklarını tamamladı. Okul ve çocuk kulüpleri alanında hizmet veren; iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de çocukları için ilk tercihlerinden biri olan Le Petit 100, Bodrum’daki şubesi Nef Reserve Yalıkavak’ta dün itibariyle açıldı. Önceki hafta ise Nef Reserve Yalıkavak’ta atölye çalışmaları gerçekleştirildi. 





Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlanan Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, bu işbirliği sayesinde yaz tatilini Bodrum’da geçirecek olan anne-babaların hayatının kolaylaşacağına dikkat çekti.