Prestijli tasarımlarıyla açık havaya konfor ve şıklık katan bahçe mobilyaları markası L’unica, Türkiye’ye getirdiği Danimarkalı Houe’nin yeni sandalye serisi Clips ile yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. İnce metal ve bambunun estetik ve ergonomiyle buluştuğu yeni Clips serisi, çocukluk hayallerini süsleyen sallanan sandalye, keyifli yemeklerin konfor elçisi yemek sandalyesi ve eğlenceli sohbetlerin yakın şahidi bar taburesiyle bahçe müdavimlerinin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor. Asaletin rengi siyahın yanı sıra kil rengi, erik, paprika, çam yeşili gibi sıra dışı renkleriyle dikkat çeken Clips sandalyeler, bambu ve alüminyum kaplama kolçak seçenekleriyle de her mekana uyum sağlıyor. Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla öne çıkan Clips sandalyeler, dış mekanların yanı sıra iç mekanların da çekici ve zamansız objesi olmaya aday.

Tasarımlarında fonksiyonellik ve kaliteyi, konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; 2018 yılı ilkbahar-yaz sezonunda Danimarkalı marka Houe’nin yeni sandalye serisi Clips ile dikkat çekiyor. Orijinal şekillerde bir araya getirilen materyal ve fonksiyonlarla desteklenen Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla farklılaşan Houe, Danimarka’nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan çekici ve zamansız sandalye serisi Clips ile dış ve iç mekanların en özel tamamlayıcısı olmaya aday.

Siyahın asaletininin estetik ve ergonomiyle kusursuzca harmanlandığı Houe’nin yeni Clips serisi, kil rengi, erik, paprika ve çam yeşili gibi sıra dışı renk seçenekleriyle radikal tarzlara da hitap ediyor. Bambu ve alüminyum kaplama kolçak alternatifleriyle her mekana uyum sağlayan Clips sandalyeler, çekici tasarımıyla sezonun iddialı parçası olmayı hedefliyor. Farklı icatlarıyla öne çıkan mucit marka Houe’nin yeni Clips serisi; çocukluktan bu yana hayalleri süsleyen sallanan sandalye, uzun ve neşeli yemeklere konfor katan yemek sandalyesi ve eğlenceli sohbetlerin yakın şahidi bar taburesi ile bahar ve yaz aylarının keyfini katlamaya hazır.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları veKeyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Linemarkalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe berbekülerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2018 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.

www.lunica.com.tr