Nivo, Kadir Has Üniversitesi’nde Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte iş hayatında başarılı olmanın yollarından bahseden Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım “Başarının formülü üç adım; çok çalışmak, adanmışlık ve esneklik ” dedi.

İstanbul'un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleriyle adından söz ettiren Cathay Group’un Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım, İstanbul Business Company ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Business Talk” etkinliğinde Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında hayatta başarılı olmak için çok çalışmanın önemini vurgulayan Yıldırım, “Hayatta başarılı olmak için en önemli şey çok çalışmak. Herkesten çok çalışmalıyız. Gece yarılarına kadar çalışmaktan bahsetmiyorum ama odaklanarak çalışarak, başkasının çok daha uzun sürede yapacağı işi daha kısa sürede tamamlayabiliriz. Bir işi gerçekten yapmak istiyorsak, bütün varlığınızı, bütün enerjinizi, bütün gücünüzü o işe vermeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın” dedi. Sözlerine yapılan hataların da başarıya giden yolda önemli olduklarını belirten Yıldırım, “Geçmişte yaptığımız hataları yapmasaydık, bugün olduğumuz insan olamazdık” diye ekledi.

Başarılı bir iş hayatı için yapılması gerekenler hakkında ip uçları da veren Yıldırım, “İş hayatında uzak durulması gerekenleri; şikayet, yapıcı olmayan eleştiri, mazeret ve suçlama olarak sıralayabilirim. Özellikle toplantılara girmeden önce çalışma arkadaşlarıma bunu her zaman hatırlatırım” dedi.

Cathay Group Hakkında:

Cathay Group 25 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla yaptığı işbirlikleriyle, gelişmekte olan değerli araziler üzerinde nitelikli konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiriyor. Özenle tasarladığı yaşam alanlarıyla hayat kalitesini artırmayı kurumsal bir strateji olarak belirleyen Cathay Group, arsa sahibinden son kullanıcıya kadar, kârlı yatırımı garantiliyor. Cathay Group hayata geçirdiği tüm projelerde nitelikli yaşam alanları ve gelişmiş sosyal olanaklar sunmayı hedefliyor. Çevreye, kente ve insana duyarlı gayrimenkul projeleri hayata geçiren Cathay Group, projelerinin farklı, kimliği olan, yüksek imaja sahip ve yaşayan projeler olmasına özen gösteriyor. Geliştirdiği projelerle kaliteli, güvenli yaşam alanlarını ve kazançlı yatırımı bir arada sunan Cathay Group, doğru lokasyonlarda hayata geçirdiği doğru projelerle arsa sahibinden son kullanıcıya kadar herkes için kârlı bir yatırım vaat ediyor. Cathay Group imzalı projeler ‘yaşıyor’ ve bulunduğu semtle ‘kaynaşıyor’. Hayatın her anına nüfuz etmiş rafine estetiğin ve mükemmelliğin ayrıcalık değil hak olduğuna inanan Cathay Group, kusursuzluk için her detayın üzerinde o alanın en iyisi olan uzmanlarla çalışıyor.