Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV’nin Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla yüzde 8'e indirilmesini değerlendirdi.



“Teşvik Devletten, Kampanya Bizden”


Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV’nin yüzde 8'e indirilmesini değerlendiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, şunları söyledi:  “KDV ve tapu harcında yapılan indirimlerle birlikte, bekleyen talepler alıma dönüşecek, iç talebin artmasından ötürü sektöre canlılık ve dinamizm gelecek. Biz de konut tüketicisine sunulan bu teşviki, Skyland İstanbul projesi kapsamında özel kampanyalarla destekleyeceğiz. Rezidans ve ofisleri peşinatsız veya 0 faizle satışa sunarak konut alım şartlarını daha da kolaylaştıracağız. Teşvik devletten, kampanya bizden” dedi.

Sektöre Canlılık Gelecek


Eroğlu, “Geçtiğimiz yıl devlet desteğiyle hayata geçirilen benzer uygulamaların olumlu etkinlerini hep birlikte gördük, Eroğlu Gayrimenkul olarak bu teşvike de tam destek veriyoruz. KDV ve tapu harcında yapılan indirimlerle birlikte, bekleyen talepler alıma dönüşecek, iç talebin artmasından ötürü sektöre canlılık ve dinamizm gelecek” diye konuştu.