Delta Holding Ürettiği ‘’Residence, Avm, Hotel’’ projeleri ve sattığı 67.200 konut ile sektöründe lider firmalardan biridir.Bunun yanı sıra ‘’Delta Şirketler Grubu’’  inşaat üretiminden, Gayrimenkul pazarlama hizmetlerine, Gıda ‘dan Restaurant ve Cafe işletmeciliğine, elektrik üretiminden, Mobilya üretimine kadar birçok alanda faaliyet göstermektedir.


‘’Önce Güven ‘’ patentli sloganı kendine rehber edinen grubumuz hizmet ürettiği her alanda %100 müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir.
Yıllık 2000 bağımsız bölüm (Konut, Residence, Ofis, Ticari alan) üretme potansiyele sahip olan grubumuz projelerini üretirken doğayla barışık, nitelikli yaşam alanları ve iş Dünya’sına artı değer katacak Ticari Gayrimenkul projeleri geliştirme vizyonu ile Türkiye’ nin kentsel dönüşüm sürecine katkıda bulunmayı misyon edinmiştir.


Delta Holding olarak şu an satışta 3 adet konut projesi mevcuttur.


Mevcutta bulunan tüm konut projelerinin satışı ile ilgili olarak, gayrimenkul yatırımları için yatırım yapmak isteyen müşterileriniz ile ilgili sizlerle işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarız.


1.      Delta Deluxe (ready to move)


2.      Delta White Gold (ready to move) ve


3.      Delta Dubai Comfort Towers (proje aşamasında henüz lansman yapılmamıştır)


Delta Deluxe -(Hemen Teslim)


İstanbul’un yeni gözde yerleşim yeri Beylikdüzü’nde konumlandırılan Delta DELUXE metrobüs hattına 3 dk. Yürüme mesafesindedir. Anaokulu, ilkokul, hastane ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinin tam ortasında yer almaktadır. Havalimanına 15 dakika, Ambarlı Limanına 5 dk.


Mesafede yer alan Delta Deluxe, E5 ve E6 bağlantı yoluna cephedir.



Yatırım değerini her geçen gün yükseltmektedir.15.000 m2 alana konumlandırılmış, lüks rezidans konseptine sahip Delta Deluxe; 3 bloktan ve 1047 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Projede 1+0, 1+1, 2+1ve 3+1 daireler mevcuttur. 6.000 m2’lik açık ve kapalı otoparklar, yarı olimpik açık havuz, 2 adet ısıtmalı kapalı havuz, çocuk havuzları,  fitness, sauna, SPA, geleneksel Türk hamamı, masaj odası, basketbol sahası, futbol sahası, çocuk oyun alanları, konferans ve hobi salonları, sinema salonu vb. tüm sosyal aktiviteler mevcuttur. Zengin sosyal tesisleri ve yaşam alanları ile ile Delta DELUXE, her köşesinde farkını hissettirecek bir mimariye sahiptir. Ayrıcalıklı yaşam alanlarının yanında bulunan restoranlar, kafe, market, kuru temizleme hizmeti, fatura ödeme merkezi,


24 saat güvenlik ve temizlik hizmetleri ile ile size her alanda yetecek bir dünya sunmaktadır.


Delta DELUXE Projesinde 4 tip daire tipi bulunmaktadır.


•              Stüdyo daireler 56 m² olup oturma odası, açık plan mutfak ve banyo


içermektedir.


•              1 yatak odalı daireler, oturma odası, açık plan mutfak, yatak odası ve


banyo bulunan 84 m²'den 95 m²'ye kadar değişmektedir.


•              2 yatak odalı daireler, 110 m² ile 125 m² arasında değişen, oturma


odası, açık veya kapalı plan mutfak, iki yatak odası ve iki banyodan oluşmaktadır.


•              3 yatak odalı daireler 140 m² olup oturma odası, kapalı plan mutfak,


üç yatak odası ve iki banyo bulunmaktadır.


Projenin ön cephesinde 200 dönümlük yeşil alan mevcuttur, imara kapalı bu alana Central Park inşa edilmektedir. Bloklarımız da şehir manzarası, doğa ve 10. kattan sonra deniz manzarası mevcuttur.


Yürüyüş parkuru, çocuk parkı, dinlenme ve peyzaj alanları gibi alternatifler de mevcuttur.