İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesinden konut alanlara dairelerini ve tapularını hemen teslim ediyor. 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' kampanyası kapsamında yüzde 10 indirime de giden İnsay Yapı, 1+1 daireleri 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

 

Konut sahibi olmayı kolaylaştıran İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesinden konut alanlara dairelerini ve tapularını hemen teslim ediyor. 'Ondörtüç Pendik'te daire teslimlerinin başladığını belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, 'Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenlere mümkün olan her türlü kolaylığı sunduklarını kaydetti.

 

'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' kampanyasına da destek olmaya devam eden İnsay Yapı, kampanya kapsamında Pendik’te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesinde yüzde 10 indirime gitti. Buna göre 1+1 daireler 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Şirket bünyesinde liste fiyatından 72 aya kadar sıfır faizle ödeme kolaylığının yanı sıra banka kredisiyle yüzde 1.89 faiz ve 120 aya kadar vade imkanı sunulan kampanya, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan İhsan Çulhalık "Bölgenin en kaliteli projesini hayata geçiriyoruz. Kampanya kapsamında projemizde 1+1 dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlıyor. Projemizden ev sahibi olmak isteyenler, tapularını ve dairelerini hemen alarak yüzde 1,89 faiz ve 120 aya kadar banka kredisi ya da liste fiyatından 72 aya kadar firma bünyesinde ödeme seçeneklerini tercih edebilir. Üstelik daire alanlara evlerini ve tapularını hemen teslim ediyoruz" diye konuştu.

'Ondörtüç Pendik'9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15ticari birimden oluşuyor.24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı sunuyor.Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

Proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor.'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.

İnsay Yapı hakkında:

Grubun temelleri 1979 yılında ağırlıklı mobilya sektörüne toptan boya, vernik, tiner, polyester malzemeleri tedariki yapan İhsan Boya San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu ile atıldı. 1994 yılında grubun amiral gemisi Kolsuzlar Kimya San. ve Tic. AŞ. ile bir çok endüstriyel tesisin ana girdisi konumunda olan 50’yi aşkın kimyevi maddenin dış ticareti, depolanması ve lojistiğinin sağlanmasına yatırım yapıldı. 1997 yılına gelindiğinde grubun üretici firması olan İhsan Kimya Boya San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin kuruluşu tamamlandı. Böylelikle sanayi tipi endüstriyel ve sentetik tinerlerin üretimine başlandı. Daha sonra grup 40 yıllık tecrübe ve sermaye birikimini gayrimenkul sektöründe kullanmak isteyerek, 2011 yılında İnsay Yapı San. ve Tic. AŞ’yi kurdu. Halen Ankara’da 119 konuttan oluşan Elit Manzara Beytepe projesini gerçekleştirmekte olan İnsay Yapı, İstanbul Pendik’te Ondörüç projesini hayata geçiriyor. Önümüzdeki dönemde yeni projelerin hazırlıklarını da sürdüren İnsay Yapı, güçlü kadrosu ile sektörde söz sahibi aktörler arasındaki yerini şimdiden aldı.

0216 3141414  www.insayyapi.com     www.ondortuc.com.tr   www.kolsuzlarkimya.com