Ortaköyde Kiralık Daire Fiyatları, denize kıyısı bulunan semtte ortalama ev kiraları 1300-6000 TL arasında.


Ortaköy, Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa ayağının altında yer alan, semtin sembolü konumda  cami ve kiliseyi üzerinde  bulunduran İstanbul'un gözde semtlerinden birisidir. Ortaköy, üzerindeki gece mekanları,cafe,restoranları sayesinde deniz eşliğinde kahvaltı yapmamıza olanak  sağlar.Ayrıca üzerinde bulunduğu metro ve otobüs hatları sayesinde dilediğiniz yere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ortaköy'de kiralık daire fiyatlarına baktığımızda bulunduğu konuma ve evin oda sayısına göre  fiyatları değişiklik göstermektedir.Kiralık daire fiyatları ortaköyde merkezi konuma gidildikçe kiralık daire fiyatları artmaktadır.


2+1 kiralık daireler,metrekare cinsinden karşılaştırma yapıldığında 80 ila 155 metrekare bir kiralık dairenin bulunmuş olduğu konuma göre 1300 ile 2500 TL arasında değişiklik göstermektedir.Merkezi konuma gittikçe kiralık ev fiyatları 6000 TL'ye kadar çıkmaktadır.


3+1 kiralık daireler,Ortaköy'de kiralık daire fiyatlarına baktığımızda 3+1 kiralık daireler bulunmuş olduğu konuma göre 3500 TL ila 5000 TL arasında değişiklik göstermektedir.Ortalama olarak ev kiralama maliyeti evin cinsine ve metrekaresine göre 1300 TL ila 6000 TL arasında değişiklik göstermektedir.