Doğal güzelliklerin, muhteşem manzaranın, masmavi denizin ve tarihin buluştuğu maviliğin incisi Fethiye, bu yaz da yerli ve yabancı turistin en çok tercih ettiği tatil adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Fethiye Çalış Plajı'nda yer alan ve Türkiye’deki en çok havuzlu odaya sahip tesislerinden biri olan Jiva Beach Resort ise bu yaz da konumu, hizmetleri ve zengin aktiviteleriyle tatilcilerin ilk tercihi oluyor.



Akdeniz ve Ege'nin birleştiği muhteşem maviliğin incisi Fethiye'de, merkeze 5 km mesafedeki çalış Plajı'nda, denize sıfır konumda bulunan Jiva Beach Resort, her şey dahil konsepti ve kalitesiyle misafirlerine unutulmayacak bir tatil yaşatıyor.

Kusursuz hizmet anlayışı…

Jiva Beach Resort, villa, süit ve havuzlu oda seçenekleri, Türk ve dünya mutfağının özel lezzetleriyle zenginleşen restoran ve barlarıyla her şey dahil servisi, havuz keyfi, SPA hizmetleri ve zengin aktiviteleriyle Akdeniz'de tatil keyfini ikiye katlıyor. Sadece balayı çiftlerine özel dizayn edilmiş içerisinde jakuzi de bulunun balayı odaları ve balayı çiftlerine özel ayrıcalıklarla da öne çıkan Jiva Beach Resort, 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında yaşatıyor.

Kendi özel plajında şezlong, şemsiye ve bar servisi veren Jiva Beach Resort; Ölüdeniz'e sadece 30 dakika mesafede bulunan konumuyla da tatilcilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.