Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, akıllı bina otomasyon çözümlerinde de standartları ileriye taşıyor. Güçlü kuruluş, Thea IQ Akıllı Bina Sistemi içinde kullanılabilen aydınlatma otomasyonu özelliği ile şimdi tüm binalara geleneksel aydınlatma kontrolü yöntemleriyle daha önce sahip olmadıkları esnekliği ve fonksiyonelliği sunuyor.





Teknoloji, hayatımızı her geçen gün daha da kolaylaştırıyor. Artık evinizin ışıkları programladığınız saatte otomatik olarak yanıyor, ışık alan noktalar ise hava kararana kadar devre dışı kalarak size tasarruf sağlıyor. Panasonic Life Solutions Türkiye’nin aydınlatma otomasyonu çözümleri, hem evinizin içindeki hem de bahçe ve terasınızdaki aydınlatmaları bir tek noktadan yönetebilmenizi mümkün hale getiriyor.





Aynı zamanda programlayarak her gün düzenli olarak hava kararınca, istediğiniz yerlerin aydınlatılmasını sağlamanın en pratik yolunu sunuyor. Thea IQ aydınlatma otomasyonu teknolojisi, ışığı algılıyor ve ona göre çözümler geliştiriyor. Örneğin, gün ışığı varken bahçe ve teras gibi dış alanlarda aydınlatma sistemini devre dışı bırakarak enerji verimliliği sağlıyor. Öte yandan, hava karardığında istediğiniz noktalardaki aydınlatma sistemini otomatik şekilde devreye sokarak, hayat konforunu yükselttiği gibi siz evde yokken de güvenlik sağlıyor.






Evlerde
olduğu gibi ofis, kamu binaları, hastane, endüstriyel tesisler ve
ortak alanlarda DALI ile çalışan aydınlatma ekipmanları da Thea
IQ

ürünleri tarafından kontrol edilebiliyor. Thea
IQ

otomasyon anahtarları, sahip olduğu modüler yapı sayesinde, tek
bir çerçeve içinde otomasyon anahtarı, termostat, klasik anahtar
ve priz gibi ürünlere erişim sağlıyor. Ayrıca Panasonic
Thea

markasının sahip olduğu geniş renk ve metal, plastik, ahşap, cam
çerçeve seçeneklerinin hepsi Thea
IQ
otomasyon
anahtarları için de seçilebiliyor. Bu sayede evinizin
dekorasyonunu da estetik bir şekilde tamamlıyor.