Kredisiz ev olur, peşinatsız ev olur. Evinevim ile taksit taksit ödeyerek kolaylıkla ev sahibi olunur. Herkesi ev sahibi yapacak sistem, geleneklerimizdeki el birliği anlayışından ilhamla hareket ediyor.

Gayrimenkul alırken yardımlaşmayı mümkün kılan yeni model, düşük bütçelerle bile; ev, arsa, otomobil ve iş yeri alınabilmesine imkan tanıyor. Kredisiz ev sahibi olmanıza yardımcı olan Eminevim, bugüne kadar 100 bin kişiyi ev sahibi yapan 25 yıllık deneyimi ile hizmet sunuyor. Kullanıcılar her ay hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

 

Taksitle Ev Almak Hayal Değil

 

Eminevim sayesinde peşinatsız ev sahibi olmak için bankalarla görüşmeniz, uzun uzun hesap dökümleri ile uğraşmanız gerekmiyor. Tek ihtiyacınız alınacak mülkü belirlemek. Mülkün tutarı hesaplandıktan sonra, Evinevim sistemi sizi bir gruba yerleştiriyor. Ödeyebileceğiniz taksit tutarına göre belirlenen vade sayısı gruptaki kişi sayısını eş oluyor. Her ay taksitinizi düzenli ödeyerek sisteme devam ediyorsunuz. Bu sırada noter huzurunda yapılan çekilişle her ay gruptan bir kişi ev sahibi olarak hayallerini gerçekleştiriyor. Eğer çekilişten ev sahibi olan siz olursanız taksitlerinizi ödemeye devam ederken evinizi alıyorsunuz. Tasarruf sağlayan sistem sayesinde her ay taksitler düşüyor, evi aldıktan sonra ise sabitlenerek borç sonuna kadar aynı miktarda tutar faturalanıyor. Kullanıcının borcu sonlanana kadar Evinevim eve satılamaz koyuyor, böylelikle müşterilerin hakları korunuyor.

 

Evinevim Güven Vadediyor

 

100'ün üzerindeki şubesi ile Türkiye'nin her yerinde hizmet sunan Evinevim, uzman danışmanları ile müşterileri bilgilendiriyor, her adımda şeffaflık sağlıyor. Müşteri memnuniyetini hedef alan kredisiz ev sistemi, her türlü soru, öneri, şikayet ve yorumunuza 3 iş günü içinde geri bildirim yaparak kısa sürede akıllardaki soru işaretlerini gideriyor. Hızlı işlemleri, düzenli ödeme sistemi, yardımcı uzman ekibi ve müşteri dostu anlayışıyla sizleri ev sahibi yapacak Evinevim modelinde, kullanıcılardan organizasyon ücreti hariç hiçbir ödeme alınmıyor. Sistemden dışarı çıkmak isteyen kullanıcılar, ödedikleri taksitler için iade alabiliyor.

 

Peşinatsız ev sistemi ile siz de gayrimenkul alırken banka bürokrasisi, kredi faizleri, karmaşık ödeme programları ile uğraşmadan güvenle ev sahibi olabilirsiniz. 25 yılı aşkın tecrübenin uzmanlığı ile tamamı donanımlı kadrodan destek alabilir, dilediğiniz her an kurumsal danışmanlarla iletişime geçerek sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Geleneklerimizde yer edinen el birliği kültürünü hayata geçirmek, ev sahibi olurken başkalarını da ev sahibi yapmak isteyenlerdenseniz, sizler de Evinevim sistemi hakkında bilgi almak için https://www.eminevim.com/  sitesini ziyaret edebilirsiniz. Hemen bilgi alın, tasarruf yaparak hayalinizdeki eve sahip olmaya bugünden başlayın.