Proje Satış Ofisi Yönetimi Hizmetimiz İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren seçkin müşterilerimiz ve müteahhit firmalar için geliştirdiğimiz onlara özel uygulanan bir Satış Destek sistemidir. Bu hizmetimizden sadece inşaat firmaları yararlanmaktadır.


 

İnşaat Sektörünün karşılaştığı en büyük sıkıntılardan birisi gerçekleştirmiş oldukları projenin satışında karşılaşılan zorluklardır. Hemen her projede özenle döşenmiş örnek daireler ve şık satış ofisleri bulunmaktadır. Ancak önemli olan; Projenin potansiyel müşteri kitlesine tanıtımının doğru yapılabilmesi, müşterilerin satış ofisine gelmelerinin sağlanması ve de en önemlisi gelen müşterinin doğru bilgilendirilmesinin sağlanmasıdır. Bu da hiç şüphesiz ki; ne sattığını bilen, konularında deneyimli ve profesyonel bir ekip aracılığıyla olabilir.

Proje Konut Satış Konusunda Hızlı Hizmet verir.

Bizim sağladığımız hizmet ise; Projenin temel atılma aşamasından son dairenin anahtar teslimine kadar olan sürecin yönetilmesi gerek alıcıya gerekse satıcıya ihtiyaç duyacakları Danışmanlık Hizmetinin profesyonel olarak verilmesi ve her iki tarafında karşılaşabilecekleri sorunlara anında ve kalıcı çözümler üretilmesidir.

 

Geniş Müşteri Portföyümüz, sektörde uzun yıllara dayanan tecrübemiz, BROKER seviyesinde yetkililerimiz, her biri konularında uzman kadromuz, devamlı yenilenen ve gelişen Eğitim Destekli Satış Yeteneğimiz ile sizleri de Proje Konut uzmanlığıyla buluşmaya davet ediyoruz.



Siz yapın, biz satalım.

Sizin için yapacaklarımızın bazıları;

PROJE DANIŞMANLIĞI

Fizibilite / Analiz raporlarının hazırlanması

Bölgenin genel analizi / Fizibilitesinin yapılması

Bölgedeki muadil gayrimenkul fiyatlarının analizinin yapılması

Bölgenin ihtiyaçlarının / eksiklerinin belirlenmesi

Hedef müşteri kitlesinin belirlenmesi

Kurumsal Kimlik / İmaj Yaratılması

Projenin isminin belirlenmesi- Logo Çalışmaları

Slogan ve Reklam Cümlelerinin belirlenmesi

Katalog - Broşür - Insert Çalışmalarının Yapılması

Kurumsal Web sitesinin tasarımı

Matbuu evrakların tasarlanması - hazırlanması

Satış Ve Pazarlama Danışmanlığı

Potansiyel Müşteri Kitlesinin Belirlenmesi

Satış ve Pazarlama Stratejilerinin / Planlarının Hazırlanması

Reklam / İlan Çalışma Prosedürlerinin belirlenmesi

Satış Ofisinin Oluşturulması - Örnek Daire Çalışmasının Yapılması - Satış Ve Pazarlama Ekibinin belirlenmesi

Satış ekibinin görev başı eğitimlerinin verilmesi, rutin eğitimlerin planlanması

Satış işlemlerinin yürütülmesi

 

Sizlere verdiğimiz bu hizmetlerin yanısıra; Satış sonrası hizmetlerimiz, Teslim İşlemleri, Teslim Sürecinin Yönetimi, Teslim Edilmiş Emlakların Kiralanma Hizmetlerinin Yönetimi ve ikinci el Gayrimenkul Yönetimi hizmetinin verilmesi projenize sağlayacağımız çalışmalarımızdandır.