Ramazan Bayramında ne yapacağınıza karar vermek için en uygun zaman! Bayramı farklı kültürler tanıyarak, doğanın ve tarihin başka renklerini keşfederek geçirmek isteyenler için bayram rotalarımızdan bir seçki sizlerle! İster Haziran ayının sıcağından uzaklaşın, ister Avrupa'nın farklı yüzlerini keşfedin ya da Oeconomica gezilerimize göz atın.





Bayramı Kuzeyin Serin Havasını Solumak İsteyenlere





Buzullar ve Volkanlar Ülkesi İzlanda – 1-10 Haziran





İzlanda, gayzerleri, volkanları ve buzullarıyla bambaşka bir dünyadaymış gibi hissettirecek doğasını gezginlere sunuyor. Ayrıca Amerika ve Avrupa plakalarının buluştuğu bir yeri başka nerede görebilirsiniz ki?





İskandinavya: İsveç-Norveç-Danimarka – 30 Mayıs – 7 Haziran





Vikinglerin torunlarını ülkelerinde tanımak için bir fırsat! İskandinavya’nın doğayı ve yaratıcılığı bir araya getiren kültürünü, fiyortların baş döndüren güzelliğini ve binyıllara dayanan İskandinavya tarihini keşfedin!





4 Baltık Başkenti: Helsinki-Tallinn-Riga-Vilnius – 3-9 Haziran





Baltık Denizi kıyısında sıralanmış dört ülke, dört başkent. Bir kültürün dört farklı yönünü tanımak, Kuzey Avrupa tarihini yansıtan, mimarisiyle ve doğasıyla dikkat çeken bu kentleri bu Ramazan Bayramında görmek ister misiniz?





Bayramda Ekonomik Bir Gezi İsteyenlere





Güney Kore ve Japonya – 27 Mayıs – 7 Haziran





Uzak Doğu’nun en çok ilgi gören iki rotası bir Oeconomica gezisinde bu bayram için buluştu. Son yıllarda popüler kültürde de görünürlüğünü gittikçe artan Güney Kore’yi keşfetmek ve Japonya’nın uzun tarihini ve kendine özgü kültürünü tanımak için en ekonomik fırsat FEST Travel tecrübesiyle bir arada.





Polonya’da Tarih ve Sanat – 1-8 Haziran





Polonya’da Avrupa tarihinin neredeyse her dönemine tanıklık edebileceğiniz bir yolculuk. Sanatın ve tarihin dokusunun en iyi hissedilebildiği kentlerden Krakov’u, Varşova’yı ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir bayram gezisi.





Salzburg ve Bavyera – 3-9 Haziran





Avrupa’nın son yıllardaki gözde rotalarından birinde muhteşem manzaralar, ortaçağ kasabalarının gizemli havası, Mozart’ın doğum yeri Salzburg ve fotoğraf meraklılarının yeni favorisi Hallstatt eşliğinde nefes alma molası olacak bir gezi.





Bayramda Avrupa’nın Farklı Yüzlerini Keşfetmek İsteyenlere





Galiçya ve Portekiz – 31 Mayıs – 7 Haziran / 1-8 Haziran





Avrupa’nın en batı ucuna tarihi ve kültürel bir yolculuk. Katolik Hac Yolu’nun son noktalarından dünyaca ünlü mimar Frank Gehry imzalı Marques de Riscal otelde konaklamaya ve üzüm bağlarındaki tadımlara Avrupa’nın bilinen destinasyonlarının dışına çıkmak isteyenler için en uygun rotalardan biri.





Güney İtalya Amalfi Kıyıları ve Puglia – 2-9 Haziran





Kitaplara, filmlere konu olan kültürü ve insanlarıyla Güney İtalya’yı keşfedeceğiniz, Pompei, Matera ve Napoli gibi tarih kokan kentleri tanıyacağınız, eşsiz manzaralar eşliğinde bir seyahat.





Amsterdam – Delft – Brugge – Brüksel – 3-9 Haziran





Hollanda ve Belçika’nın en özel bölgelerini tanımak, Amsterdam ve Brüksel gibi kentlerin yanında Delft, Brugge ve Rotterdam gibi kültür ve tarihin bir arada bulunduğu etkileyici bölgeleri keşfetme olanağı bu gezimizde sizi bekliyor.





Fransa Kuzey Bask – 5-9 Haziran





Her zaman İspanya’yla anılan Bask bölgesinin Fransa’daki kuzey bölümünde sakin bir mola. Katedralleri, Atlas Okyanusu kenarındaki şehirleri ve tarihiyle bambaşka bir kültürü tanımak isteyenler için FEST Travel’ın en yeni rotalarından biri.





Kathar Şövalyelerinin Diyarı – 5-9 Haziran





Fransa’nın tarihi şehirleri Carcassonne, Toulouse ve daha birçoğunda Avrupa tarihinin kendine özgü topluluklarından Kathar Şövalyelerinin kısa fakat ilginç hikâyesini takip edeceğiniz, ortaçağın etkileyici havasını solurken doğanın tadını çıkaracağınız





Daha fazlası için tıklayınız