Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla sürdürüyor. 2017 yılında biri Maltepe diğeri Kurtköy'de olmak üzere Anadolu yakasında iki ofis açan Regus'un Anadolu yakasındaki ofis sayısı 6'ya, İstanbul'daki ofis sayısı ise 18'e ulaştı. 

Bununla da yetinmeyen Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis alanı daha açmaya hazırlanıyor.

İş dünyasının Anadolu yakasına yönelmesiyle hazır ofis düzenine olan taleplerin artışını, trend değişimi ve ortaya çıkan ihtiyacı önceden fark eden Regus, bu alanda da öncü olduğunu Kurtköy ve Maltepe lokasyonlarında açtığı ofislerle gösterdi. Böylece Sabiha Gökçen’den Kartal ve Maltepe’ye, Ümraniye’den Kadıköy’e kadar uzanan çok geniş bir alanda Regus, saatlik, günlük, aylık ya da yıllık hazır ofis ihtiyaçlarına ihtiyaç verebilir bir yapı haline geldi.

 

2018 yılında Türkiye’de yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, “İstanbul bir anlamda ekonominin, iş dünyasının da merkezi. Çoğunluk İstanbul’da görünse de Anadolu’daki yaygınlığımızla birlikte hazır ofis konusunda Türkiye’nin önemli bir bölümünü kapsıyoruz. İstanbul’un hem Avrupa hem Asya yakasına paralel olarak Anadolu’da da büyümeye devam edeceğiz. Kozyatağı’ndan sonra Maltepe’ye ve Kartal’a doğru genişleyen bir alan var. Bunda Sabiha Gökçen Havalimanı’nın, ağı genişleyen metro ve seferleri artan deniz taşıtlarıyla ulaşımının kolaylaşmasının ve inşaat sektörünün bu ulaşım olanaklarına hızla cevap vermesinin etkisi büyük. Bu bağlamda Maltepe ve Kurtköy lokasyonları oldukça işlevsel bir özelliğe sahip” dedi.

 

START UP’LARIN BİR NUMARALI TERCİHİ REGUS

 

Kurtköy ofisinin lokasyonunun İstanbul Teknopark ile doğrudan bağlantılı olduğu bilgisini veren Murat Özgönül, genç kitlenin yüksek talebiyle karşılaştıklarını ifade etti. “İstanbul Teknopark’ta ağırlıklı olarak teknoloji odaklı şirketler ve start up’lar yer alıyor. Telefon hattı, sınırsız internet, veri güvenliği başta olmak üzere özellikle teknolojik olanaklarla tasarladığımız ofislerimizle Teknopark’a yakın bir ‘çalışma ortamı alternatifi’ sağlıyoruz” diyen Özgönül, bunun altyapısı için de önemli yatırımlar yapmaya devam ettiklerini dile getirdi. Maltepe E-5 Otoyolu üzerinde Küçükyalı ve Maltepe metro duraklarının arasında yer alan Maltepe ofisinde ise talebin daha çok kurumsal şirketlerden geldiğini de sözlerine ekledi.

 

Regus, bin 150 metrekare büyüklüğe sahip Maltepe ve bin 100 metrekare alana yayılan Kurtköy ofislerinin dizaynında daha farklı bir dekorasyon tercih etti. İç-dış ofis kaygısı olmaksızın herkesin gün ışığından faydalanması üzerinde durulan söz konusu dekorasyonda özellikle cam sayısı artırıldı. Böylece daha aydınlık bir çalışma alanı sağlanırken, çalışanların kendilerini daha ferah bir ortamda hissetmesi ve böylece işlerine daha kolay odaklanması ve verimli çalışması da amaçlanıyor.
2018’DE 4 YENİ OFİS

Regus Türkiye, 2018 yılında açılacak 4 yeni ofis alanı ile Türkiye’deki toplam ofis alanı sayısını 28’e çıkaracak. Türkiye’de 18. yılını kutlayan Regus’un halen 18’i İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında olmak üzere Ankara, Adana, Gaziantep, Bursa ve İzmir’de toplam 24 ofis alanı bulunuyor.

Hazır ofis sistemleri ile işletmelerin ofis maliyetlerini ortadan kaldıran ve büyümelerine katkı sağlayan Regus, Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi uluslararası şirketlerin yanı sıra Start Up firmalarının da bir numaralı tercihi durumunda.

Regus’un ülke vizyonu çerçevesinde yeni yatırımlar için yer araştırmaları sürerken, insanların kolay ulaşabilecekleri ve iş yaşamlarını rahatlıkla sürdürüp şirketlerini geliştirebilecekleri lokasyonlar tercih ediliyor. Regus ofislerinin kullanıcıları sadece Türkiye’de değil Regus ofislerinin bulunduğu dünyanın 120 ülkesinde, 3000 lokasyondaki ofis alanlarından da yararlanma şansını yakalayabiliyor. Regus’ta günlük, aylık, yıllık ya da daha uzun dönemlerle ofis alanı kiralayıp burada çalışan diğer şirketlerle sinerji yaratıp kendi işlerini geliştirme fırsatına da sahip olabiliyorlar. Böylece iş yaşamında rakiplerinden bir adım öne çıkabiliyorlar.

Dünyanın önde gelen hazır ofis alanı sağlayıcısı Regus’ta ofis sahibi olmak şirketlere müşterilerine karşı prestij unsuru da oluyor. Bununla birlikte 7/24 sekreter hizmeti, temizlikten internete kadar bir ofiste ihtiyaç duyulan tüm hizmetlere ulaşmak mümkün oluyor.

EDİTÖRE NOT: REGUS HAKKINDA

120 ülkede 3000 lokasyondan oluşan ağımız dünyanın önde gelen noktalarında birkaç dakikalığına veya birkaç yıllığına çalışmak için uygun, yüksek kalitede ve çalışmaya hazır ofisler sunan 4 milyon metrekareyi kapsamaktadır. Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi şirketler esnek çalışabilmek ve dünya genelinde büyüdükçe şirketlerinin daha başarılı olmasını sağlamak için Regus'u tercih etmektedirler.

Esnek çalışmanın anahtarı uygunluktur, bu yüzden Regus 2.3 milyon üyenin ihtiyaç duyduğu her yerde (şehir merkezleri, banliyö bölgeleri, alışveriş merkezleri ve perakende satış noktaları, tren istasyonları, üniversiteler, otoban servis istasyonları ve hatta vakıf, dernek merkezlerinde) size çalışabileceğiniz alan sunmaktadır. Grubumuzun içinde yer alan Regus, Regus Express, Signature Group, Open Office, Spaces ve Kora gibi markalar ile geleneksel ofislerden yaratıcı düşünceyi ve işbirliğini artıran hareketli ve yaratıcı ortamlara kadar, her şirket kendisi için uygun bir çalışma konsepti bulmanın ayrıcalığını yaşamaktadır.

1989'da Brüksel, Belçika'da kurulan Regus'un merkezi Lüksemburg'da bulunmakta ve Londra Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir. Daha fazla bilgi için: www.regus.com.tr