3.500 lokasyon, 1.100 şehir, 120’den fazla ülkede ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus’un yeni çalışma alanı İstanbul Maya Akar İş Merkezi’nde açıldı. Yeni çalışma alanı 1.046 metrekare büyüklüğe ve rahat, kullanışlı 125 çalışma istasyonuna sahip. İstanbul'un en prestijli bölgelerinden Esentepe'de yükselen Regus Maya Akar çalışma alanı, merkezi konumunu, çağdaş "akıllı bina" olanaklarıyla birleştiren tam donanımlı bir iş merkezinde yer alıyor.

Dünya çapında merkezleri bulunan çalışma alanı sağlayıcısı Regus, yeni çalışma alanını hizmete sundu. İstanbul Maya Akar İş Merkezi içerisinde faaliyete geçen çalışma alanı, kurumsal şirketlere, işletmelere ve bireylere sunduğu geniş alternatifleriyle çalışma hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

1.046 metrekare çalışma alanı ve 125 çalışma istasyonuna sahip yeni merkez, toplu ulaşım araçları ve beş yıldızlı otellere olan yakınlığı ile Maya Akar İş Merkezi’nin konumunu avantaja dönüştürüyor. Metro istasyonu, otobüs ve taksi duraklarına yürüme mesafesinde bulunan çalışma alanı, modern bir iş merkezinde bulunması gereken tüm olanakları da bünyesinde barındırıyor.

Maya Akar İş Merkezi bünyesinde yer alan dört katlı garaj, gelişmiş güvenlik sistemi ve otomasyonlu teknik alt yapıya sahip çalışma ofisi günlük, haftalık veya yıllık kiralık ofis seçenekleri, yüksek hızlı internet, ofis mobilyaları ve ek hizmetler dahil tam donanımlı ofisleri ile her ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor.

Tüm dünyadaki Regus çalışma alanlarına erişim imkanı

Hazır ofiste dünya lideri olan Regus, dünyanın çeşitli lokasyonlarında yer alan tüm ortak ofislerinde çalışabilme imkanı sunan “ortak çalışma alanları” sayesinde geniş bir seçme özgürlüğü sağlarken, dünya çapındaki seçkin lokasyonlardan birinde iş adresine sahip olmak isteyenler için de “sanal ofis hizmeti” ile hayatı kolaylaştırıyor.

Ofis alanlarını kurumsal hayatın ihtiyaçlarına göre tasarlayarak tüm taleplere cevap veren esnek yapısıyla Regus, modern ve profesyonel biçimde yönetilen çalışma ortamlarıyla ideal çalışma alanınızı oluşturmaya hazır.

Sunumlar, mülakatlar, müşteri görüşmeleri veya şirket eğitimleri için “kiralık toplantı odaları” sunan Regus, kiralık konferans odaları ve yönetim kurulu odaları ile de seçkin çalışma alanları sunuyor. Yemek hizmeti, kahve servisi, projeksiyon cihazı gibi hizmetlerle çalışma hayatını kolaylaştıran Regus, sunduğu alternatiflerle geniş bir seçim özgürlüğü yaratıyor.

Adres: Maya Akar İş Merkezi, Büyükdere Cad. No:100 - 102, Esentepe / Şişli, 80280 İstanbul

Regus Hakkında

Regus, dünya çapında öncü bir çalışma alanı sağlayıcısıdır. Şirketlerin dünyadaki tüm şehirlerde kullanabilecekleri ofis, ortak çalışma alanı ve toplantı odalarından oluşan benzersiz bir ağ yarattık. Bu ağ, işletmelerin karşılarına çıkan tüm fırsatları destekleyebilecek küresel bir altyapı niteliğinde. Çalışma alanlarından oluşan ağımız, işletmelere kurulum masrafı veya sermaye yatırımı olmadan diledikleri yerde çalışabilme imkânı sunuyor. Üstelik müşterilerimize anında maliyet avantajları sunmanın yanı sıra ofis portföylerinin tamamını dış kaynaklardan tedarik etme fırsatı da tanıyor. Bu ağ, verimliliği artırmak ve aynı düşünceleri paylaşan 2,5 milyon uzman arasında bağlantı kurmak amacıyla tasarlanmıştır. Anında erişilebilen küresel bir toplulukta, kendilerini oraya ait hissedebilecekleri bir ortam sunar.

www.regus.com.tr