12 Yıldır gelişen piyasaya odaklı, gayrimenkul bilgi şirketi olarak hizmet veren REIDIN'e yeni genel müdür olarak Alp Çapa atandı.





Pazarlama ve Reklamcılık mezunu olan Alp Çapa, kariyerinin ilk 10 yılını finans alanında çalışarak geçirdikten sonra, 2000 yılında Veripark ile dijital endüstriye geçiş yaptı. Ardından bigpara.com Genel Müdürü olarak Doğan Online'da ve Yeni Medya Direktörü olarak Doğan TV Holding'de görev aldı ve şirketin tüm online operasyonlarının sorumluluğunu üstlendi.





Sonrasında e-ticaretle ilgili çeşitli projeler için Türk Telekom Grubu'na danışmanlık yaptı. Türk Telekom Grubu'ndan sonra hemensaglik.com isimli online sağlık ve e-ticaret sitesini kurdu ve yönetti. Daha sonra Doğuş Grubu'na bağlı Doğuş Yeni İnternet'in (bonubon.com) tüm operasyon, iş geliştirme ve stratejisinden sorumlu oldu.  Ardından, Kanal ve Operasyon Direktörü olarak Doğuş Müşteri Sistemleri'nde Zubizu'da görev yaptı.





Alp Çapa son olarak, yine Doğuş Grubu'na bağlı, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeleri ve güçlü veri setleriyle gayrimenkul sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış, Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı.





Yeni Görevinde Emlakhaberi olarak Alp Çapa Bey'e başarılar diliyoruz.