Avrupa'nın önde gelen Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri markası Reynaers Alüminyum, 14-19 Ocak tarihlerinde Münih’te düzenlenecek olan BAU 2019 fuarında inovatif ürünlerini tanıtacak.





Teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli, Kapı ve Cephe Sistemleri markası Reynaers, öncelikli olarak duvar içine sürülebilen Slimpatio 68 ve motorlu Hi-finity sürmeler, CP 155 SlimChicane ince kenetli sürmeler, Slimline 38 ve Masterline yüksek ısı yalıtımlı doğramalar, CW 50 gizli pencereli giydirme cephelerini tanıtacağı platformda B1 holde 329 no’lu standta yer alacak. 





Yapı sektöründe, dünya devlerinin katıldığı, en ileri teknoloji ile inovatif ürünlerin tanıtıldığı fuarda Reynaers, alüminyum yeniliklerini ve inşaat endüstrisi için sunduğu dijital çözümleri tanıtacak. BAU 2019 sektör profesyonellerinin iştirak ettiği, nihai tüketicinin ilgisini çeken, yeni ortaklıklara zemin hazırlayan, en yeni teknolojilerin sergilendiği inşaat sektöründe en geniş kapsamlı platformlardan biri.





REYNAERS’İN İLKESİ ‘’BİRLİKTE DAHA İYİYE’’





‘’Birlikte daha iyi’’ felsefesini ilke edinen Reynaers, müşterilerle olan güçlü etkileşimden ekip çalışmasına, inşaat sektörünün önemli oyuncularıyla ilişki kurmaya kadar çözüm ortağıdır. Reynaers Alüminyum, bina cephelerinde inovatif ve kişiye özel çözümlerle, projeye göre özel detaylar üretiyor. 





REYNAERS AVALON İLE GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN





Standta tasarlanacak özel bir alanda Reynaers’ın dijital uygulaması olan Avalon’u da deneyimleme imkanı olacak. AVALON, özellikle mimari çözümleri hayata geçirmek için tasarlanan, oldukça gelişmiş bir VR simülasyon alanıdır.





Bina henüz tasarım aşamasındayken, Reynaers’ın AVOLON uygulaması ile sanal ortamda binanın gerçek halini deneyimleyebiliyorsunuz. Uygulama sayesinde binanın içinde gezebiliyor, tasarım ve teknik açıdan izleme olanağına sahip olabiliyorsunuz. Uygulama sayesinde yapı elemanlarının boyutlarında ayarlamalar, malzeme ve renkte değişiklik yapabiliyorsunuz. Böylece farklı seçenekleri en gerçekçi biçimde değerlendirerek karar verme sürecini geliştirebiliyorsunuz. Avalon’la multi medya teknolojisini kullanarak yepyeni bir bakış açısına sahip olabiliyorsunuz.





YENİLİKÇİ DİJİTAL UYGULAMA ‘’THE WORLD OF REYNAERS’’





Standdaki bir diğer vurgu ise dijital inovasyona odaklanılmasını canlı bir şekilde gözler önüne seren “The World of Reynaers” uygulaması. Bu yenilikçi dijital uygulama, ziyaretçilerin birçok boyutta geniş bir yelpazede çözümler üretmesine yardımcı olur. Uygulama, multimedya teknolojisini kullanarak bilgi paylaşımına yeni yollar açmak için ziyaretçilere yeni bir bakış açısı getiriyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar, kombinasyonları test etmek için ürün renklerini, açılış türlerini ve diğer tasarım özelliklerini değiştirebilirler. Fuarda “The World of Reynaers” uygulaması AVALON kurulumunda da deneyimlenebilir. 





Reynaers Hakkında





Reynaers Alüminyum; 





Dış cephe sistemleri konusunda uzmanlaşan Reynaers ihtiyaca yönelik mühendislik çözümler üreten Belçikalı bir marka. Pencere, kapı, cephe, sürme doğrama, katlanır kapı ve güneş kırıcılar üreten Reynaers, yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum çözümler geliştiriyor.





1965 yılında kurulan Reynaers bugün 40 ülkede 2200 çalışanıyla faaliyet gösteriyor. 





Ürünlerini 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihraç eden ve Merkezi Belçika’nın Duffel kentinde bulunan Reynaers Alüminyum Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer alıyor.





Enerji verimliliği ve çevre için sorumluluk alma anlayışıyla faaliyet gösteren Reynaers, standart çözümlerin yanında, konut projelerinden ticari ve endüstriyel projelere kadar pazardaki tüm sektörler için özelleştirilmiş çözümler üretiyor. 





Reynaers marka vaadleri arasında konfor, güvenlik, tasarım ve enerji verimliliği geliyor.





Reynaers sektöre ürün temin ederken, mimarlar, yatırımcılar, cephe tasarımcıları, proje uzmanları ve son kullanıcılar için de değerli bir iş ortağı.





Firmanın 2017 yılı cirosu 426 milyon Euro’dur.