45 yıllık tecrübesi ile gayrimenkul sektörünün köklü firmaları arasında yer alan Yılmaz İnşaat, ihalesini kazandığı Galatasaray Spor Kulübü'nün eski Riva arsası üzerinde Türkiye'de örnek teşkil edecek bir projeye imza atacak.


Bugüne dek Fuaye Süreyyapaşa, Fuaye Turkuaz, Fuaye Deniz ve Fuaye Çarşı projelerine imza atan Yılmaz İnşaat, Riva projesinin yanı sıra Ayazma Emlak Konutları 2. Etap, Emlak Konut Ayazma Cami ve Emlak Konut Ayazma İlkokul, ortaokul ve lise projelerini de hayata geçiriyor.

2 MİLYAR TL YATIRIMLA RİVA'YA ÖZGÜN BİR KİMLİK KAZANDIRACAK

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından 1150 dönüm alan üzerinde geliştirilen projeyle arsa bedeli hariç bölgeye 2 milyar TL'lik dev bir yatırım yapılacak. Bugüne dek birçok proje hayata geçirdiklerini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; “1974 senesinde kurulduk ve şimdiye kadar Türkiye genelinde birçok proje bitirdik. Sanayici olarak, kablo sektöründe faaliyet gösteriyoruz ve iç piyasa haricinde 100 ülkeye ihracat yapıyoruz. İnşaat sektöründe ise ihalesini kazandığımız Galatasaray'ın Riva arazisinde örnek bir çalışmaya imza atacağız. Bu bölge İstanbul'un hızla gelişen yeni aksı üzerinde büyük önem arz ediyor. Bu özel projemizde Baraka Mimarlık ile çalışıyoruz. Projeyi geliştirirken doğayla iç içe bir konseptte ve yatay bir düzlemde olmasına büyük özen gösterdik. Çevreyle uyum içinde tasarladığımız projemiz az katlı ekolojik bir donatıya sahip olacak.