Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE, Azerbaycan’dan Portekiz’e, Katar’dan Nijerya’ya dünyanın dört bir yanındaki prestijli projelere ürünleriyle imza atmayı sürdürüyor. Son olarak, Roma’daki Maximo Alışveriş Merkezi ile Milano Il Centro Alışveriş Merkezi projelerinde de ODE imzalı ürünler tercih edildi.


Yalıtım sektöründe global bir marka olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE, ürünleriyle dünyanın dört bir yanında yükselen prestijli projelerde yer almaya devam ediyor. Son olarak İtalya’nın başkenti Roma’da bu yaz aylarında kapılarını açacak olan Maximo Alışveriş Merkezi ile Milano yakınlarında yer alan Il Centro Alışveriş Merkezi projelerinde de ODE’nin yalıtım ürünleri tercih edildi.

Roma’da, Laurentino Bölgesi’nin yeni meydanı ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak bir buluşma yeri olarak tasarlanan Maximo Alışveriş Merkezi, toplam 60 bin 595 metrekare kapalı alana sahip olacak. 165 mağaza ve 30 restorana ev sahipliği yapacak Maximo Alışveriş Merkezi’nin 5 bin metrekarelik havalandırma kanalında, ODE’nin R-Flex PRM levha ve boru ürünleri kullanıldı.

Roma Ve Milano’daki İki Avm  Ode Yalıtım Uzmanlığını Tercih Etti

Mimar Michele de Lucchi tarafından tasarlanan ve Milano yakınlarındaki Arese bölgesinde inşa edilen Il Centro Alışveriş Merkezi’nde ise, 200’den fazla mağaza, 25 restoran, spor merkezi ve çocuklar için oyun alanları yer alıyor. Tasarımında su kaynaklarının verimli kullanımı, enerji verimliliği, yapı malzemelerinin seçimi ve iç mekan kalitesi gözetilen proje, LEED Gold sertifikasına sahip. 10 bin araçlık otoparkı ve 93 bin metrekare kapalı alanıyla ziyaretçilere hizmet verecek Il Centro Alışveriş Merkezi’nin tesisat kanallarının yalıtımında da ODE’nin R-Flex PRM ürünleri tercih edildi.

Ozan Turan: “2019 yer aldığımız proje sayısını hızla artırmaya odaklanacağımız bir yıl olacak”

ODE Yalıtım’ın Çorlu ve Eskişehir tesislerinde üretilen 4 bin çeşidi aşkın ürünün, 5 kıtaya ihraç edildiğini belirten ODE Uluslararası İş Geliştirme Yöneticisi Ozan Turan, “2018 bizim yurtdışındaki prestijli projelerde yer alma konusunda vites yükselttiğimiz bir yıl oldu” dedi. Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, doğduğu Madeira adasında ziyarete açılan CR7 Müzesi’nde, Lübnan’daki Tower 44 Gökdeleni, Cascade Mall Alışveriş Merkezi, Chebab Marine Yat Showroom’u ile ülkenin ilk ulusal bankası FNB’nin genel merkezinde ODE ürünleri tercih edildi. Diğer yandan Azerbaycan’ın en prestijli AVM’si olarak dikkat çeken Caspian Waterfront Mall, Cezayir’in zengin şehri Setif’de hizmete giren Park Mall Setif&Courtyard Mariott Cezayir, Marakeş’in genişletilen yeni havalimanı ile 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak Katar’ın Lusail kentinde inşası süren Place Vendôme projesinin yalıtımında da yine bizim imzamız var. Kazakistan’ın başkenti Astana’da yükselen Talan Towers ile aynı kentte hizmete giren tren garı projesini de ODE’nin uzmanlığına güvenen prestijli projelere ekleyebiliriz. Bunlara son olarak İtalya’nın Roma ve Milano gibi iki büyük kentinde hizmete girecek AVM’leri eklemek bizleri son derece mutlu ve motive etti. Türkiye yalıtım sektörünün en büyük oyuncularından biri olarak, yurtdışı faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. 2019 da bu anlamıyla yer aldığımız proje sayısını hızla artırmaya odaklanacağımız bir yıl olacak.”