Gayrimenkul ve inşaat sektörü, her dönemde yüksek üretim kabiliyeti ve ortaya koyduğu örnek güç birliği ile ekonomimizin en önemli aktörlerinden biri olma misyonunu sürdürdü.


Bugün başlattığımız bu kampanya ile küresel ekonomik saldırıların gölgesinde kalan Türkiye ekonomisinde yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması noktasında, çok önemli bir adım atmış bulunuyoruz. Kampanya süreciyle satış yönlü hareketlerin hızla artış göstermesini bekliyoruz. Yılın tamamına en büyük desteği önümüzdeki 2 ay boyunca sağlayarak, satışlarda zirveye ulaşacağımıza inanıyoruz. Böylece Türkiye ekonomisi mevcut küresel saldırıların gölgesinden kurtulmayı başaracak yeniden refah ortamına kavuşacaktır.

Sektörümüzde faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşürülmesi, yatırımcıların alış yönlü harekete geçmesini sağlayan en önemli unsurdur. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın öncü girişimi sayesinde beklemeye geçen yatırımcılar, talep yönlü harekete geçecek. Sadece sektörümüzün tarafları değil, Türkiye ekonomisi de benzersiz bir katma değer elde edecek.

Roya Yapı olarak “Yaşamın yükselen değeri” sloganıyla İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Roya Nova projemizle kampanyayı destekliyoruz. Mayıs ayında desteklediğimiz kampanya ile yatırımcı taleplerinde ciddi bir artış yakalamıştık.Projemiz sahip olduğu yüksek kalite ve sunduğu yüksek kazançla, kampanya sürecinde ciddi talep artışıyla karşılaştı.Yeni kampanya ile de mevcut taleplerin çok üstünde bir taleple karşı karşıya kalacağımızı düşünüyoruz.