Esenyurt Bölgesinin dışında hiç bir projeye imza atmamış olan, Özyurtlar Holding ve Eskidji Müzayedecilik el sıkışarak 4 yıldır bitmeyen projenin ticari ünitelerini açık artırma usulü sat diye işbirliğine gitti  . Neden el sıkıştı dersiniz NLogo projesinin bulunduğu bölgede o kadar çok ticari ütüne boş satışa hazır bekliyor o yüzden satışını yapamadığı dükkanları satmıyoruz diyebiliyor.

Özyurtlar Holding Esenyurt Merkezde bir çok projeye imza attı  yarım kalan projeleri ise  Eski Başkan Necmi Kadıoğlu Bölgede Başka Proje üreten firma yokmuş gibi hepsini Özyurtlar Holding verdi Esenyurt ilçesinde okuyucularımızdan aldığımız şikayetlerin bir çoğu N..... Başlayan projelerden oluşuyor incelemiz sonucu  kalitesi düşük malzemeden yapılmış kalitesiz konutlar ve sürekli sorun yaşandığı yabancıların en çok oturduğu ,güvenlik zafiyetinin olduğu N projeleri görülmektedir.

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu başkanı Tamer Özyurt Esenyurt ilçesi dışında hiç bir projede imzası yok ve neden Esenyurt diyince 10 katlı olması gereken yerlere 40 katlı konutu yaparsa tabiki Esenyurt tercih edecektir.