Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin satış profesyonelleri, Sales Network tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen TALKS etkinliğinde buluşuyor. 07 Mart 2019 Perşembe günü Uniq İstanbul’da düzenlenecek olan TALKS etkinliğinin konuşmacıları arasında iş dünyasının üst düzey temsilcilerinin yanı sıra, spor ve sanat dünyasının önde gelen isimleri de olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Nebil Evren’in sunuculuğunu üstleneceği etkinlikte oyuncu Dolunay Soysert, yönetmen Murat Şeker, FODER Kurucu Başkanı Özlem Denizmen, Yanındayız Derneği Başkanı Nur Ger ve Milli Sporcu Sümeyye Boyacı’nın da aralarında olduğu pek çok isim konuşmacı olarak sahnede yer alacak. 






https://www.youtube.com/watch?v=fbXoibeT7DE




Etkinlikte şirketlerin satış departmanlarında kadın ve erkek dengesini sağlamak amacıyla kurulan Women in Sales (WiS) platformunun da lansmanı yapılacak. Etkinliğin sonunda ise Türkiye’de bir ilke imza atılarak, Best of Sales Awards (BoSA) ile satış dünyası ödüllendirilecek.





Sales Network tarafından Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen  ve her yıl Satış Profesyonelleri Günü’ne denk gelen Mart ayının ilk perşembesi düzenleniyor.





Program





Yer: Uniq İstanbul
Tarih: 07 Mart 2019 Perşembe
Saat    : 09:00 - 17:00