İstanbul'un en değerli bölgelerinden birisi olan Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesi denize sıfır lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.


Sektörün en bilinen firmalarından birisi olan Kuzu Grup tarafından inşa edilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak yüzde 10 KDV indirimi kampanyası başlatıldı.

İstanbul'da güneşin doğuşunu ve batışını en muhteşem şekilde yatırımcısına sunan projede görkemli ama sade, lüks ama abartısız bir hayatın kapıları aralanıyor. Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasını ayaklarınızın altına seren Sea Pearl Ataköy projesinde barok tarzında ve eski saray bahçelerini andıran özel peyzajlı alanlar bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 tipinde konutların yer aldığı projede daireler 89 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor. 127 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçen projede toplamda 1401 daire ve otele ait 200 oda bulunuyor.

2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde ultra lüks bir yaşam sizleri bekliyor olacak. Projede günlük hayatın stresini atabileceğiniz onlarca farklı sosyal donatı yatırımcılara hizmet veriyor. Proje bünyesinde restaurant, cafe, otopark, mağaza, ofis, sosyal tesis, spor salonu, fitness salonu, tenis kortu, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk parkı bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy projesi Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometrelik uzaklıkta yükseliyor.

İstanbul'un en değerli arazilerinden birisinde yükselen Sea Pearl Ataköy projesinde hemen teslim avantajıyla satın aldığınız daireye anında taşınma fırsatı sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy Projesi Yakın Çevre


Sea Pearl Ataköy projesinden ev alanlar Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Acıbadem Bakırköy Hastanesi, Medical Park Hospital, Acıbadem International Hospital, Memorial Hizmet Hastanesi, Dünyagöz Hastanesi, gibi dev sağlık kuruluşlarına anında ulaşma imkanı buluyor. Ayrıca proje, çocuklarınızın eğitimine gönül rahatlığıyla devam edebileceği özel okul, devlet okulu ya da kolejlere de yakın konumda yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy Projesine Yakın Alışveriş Merkezleri


Sea Pearl Ataköy projesi keyifli vakit geçirirken ihtiyaçlarınızı da karşılayabileceğiniz Capacity, Metroport AVM, Galleria, Airport Outlet Center, A Plus Ataköy, Carousel, Atrium, Kadir Has Center, Kadir Has Çocuk Dünyası AVM gibi alışveriş merkezlerine de anında erişim imkanı sunuyor.