İstanbulun en hızlı büyüyen ilçelerinin başında gelen Beylikdüzü'nde bir süredir devam eden kesilen pankart konusuna en yaratıcı çözüm AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık’tan geldi.





İstanbulun en genç başkan adayı olan Mustafa Necati Işık Beylikdüzü'nde sürekli kesilen afişlerin ardından çareyi kesilen pankartların malzemelerini kullanarak minik hayvan dostlarımıza ev yaparak buldu.





Asılan afişlerin sürekli olarak kesilmesi sebebiyle AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık’ın pankartlarına özel bir tasarım yapıldı. “Lütfen tarife uygun kesiniz” uyarısı ile kesilen afişlerden minik dostlarımıza nasıl ev yapılabileceği tarif edildi.





Kesilen pankartların yarattığı çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla böyle farklı bir çözüm bulan Mustafa Necati Işık her zaman vurguladığı hayvan sevgisini bir kez daha göstermiş oldu.





Sokak hayvanlarına verdiği değer ile dikkat çeken Işık, sosyal medyadan “Sokaktaki minik dostlarımızın haklarını savunmayı hiçbir zaman unutmayın. Olurda afişleri kesmeyi düşünürseniz, lütfen afişin üzerindeki tariflere uyarak sokaktaki sahipsiz dostlarımızın korunabileceği bir yuva haline getirin” notunu paylaştı.





Mustafa Necati Işık’ın kesilen pankartlarla ilgili bu yaratıcı çözümü hayvan severlerin ve bölge halkının büyük beğenisini kazandı.