Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: “Seçimlerle birlikte toplumsal ölçekte tazelenen güven ortamı, ekonominin çarklarının her zamankinden daha yüksek bir performansla ilerlemesine vesile olacak” dedi.


Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: “Seçimlerle birlikte toplumsal ölçekte tazelenen güven ortamı, ekonominin çarklarının her zamankinden daha yüksek bir performansla ilerlemesine vesile olacak” dedi. Babacan'ın görüşleri şöyle:

“Türkiye, dün yaşadığımız seçimle sadece yönetim değişikliğine değil, ülkemizin dünyadaki geleceğine de oy verdi. Ülkemizin tarihe geçecek çok önemli bir sınav verdiği seçimde, başarılı ekonomi politikalarının başrol oynadığı istikrarlı yönetim kazandı. Bugün hükumetimizin dünyada yaşanan olumsuzluklara karşı gösterdiği üstün çabalarla sağladığı ekonomik istikrarın zaferini yaşıyoruz.

Bu sayede Cumhurbaşkanımız ve hükumetimiz, milletimizin gözünde oluşturduğu güveni tazelendi. Türkiye yeni yönetim sistemiyle birlikte çok büyük atılımların gerçekleşeceği bir döneme girdi.

Seçimlerle birlikte toplumsal ölçekte tazelenen güven ortamı, ekonominin çarklarının her zamankinden daha yüksek bir tempo ve performansla ilerlemesine, toplumsal barış ve refahın zirveye ulaşmasına vesile olacak. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizler de ülkemizin çıkarlarını en üst düzeyde gözeterek yatırımlarımızı sürdüreceğiz.

Babacan Holding olarak yeni dönemde hükumetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı satış performansımızla desteğimizi sürdüreceğiz.”