Sheraton Istanbul City Center, 254 odası, tam donanımlı etkinlik ve balo salonları, Shine SPA’sının yanı sıra yeni restoranı Nev’i Lokma Restoranı ile standartların ötesinde bir hizmet sunuyor.





İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nun kalbinde, Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi merkezi yerlere yakın konumuyla cazip bir buluşma noktası olan Sheraton Istanbul City Center’da yer alan Nev’i Lokma, lezzetli tatları ile misafirlerini bekliyor. Bütün gün hizmet veren restoran, doğal malzemelerden hazırlanan zengin menüsü ile Anadolu mutfağına yeni bir yorum katıyor.





Ramazan ayı boyunca Nev’i Lokma Restoran birbirinden özel olarak hazırlanan geleneksel iftariyelikler ile masaları donatacak. Soğuk mezeler, ara sıcaklar, çeşit çeşit salatalar, iftar akşamlarına özel hazırlanan şarküteri ürünleri ve peynir çeşitlerinin devamında misafirleri, ali nazik, kuzu incik,sebze yahni ile doldurulmuş domates gibi ana yemekler bekleyecek. Ramazan sofralarının tamamlayıcısı aşure, zerde, muhallebi, sütlaç, burma kadayıf, keşkül gibi yerel tatlılarla zengin açık büfede sunulan geleneksel Ramazan lezzetleri ise misafirlere eşsiz bir iftar ziyafeti sunacak. Tüm Ramazan süresince Sheraton Istanbul City Center şefinin özenle hazırladığı Sahur Menüsü servis edilecek.