Hayalinizin Ötesinde Bir Yaşam Tasarladık

Yüksek katlarıyla şehri ayaklarınızın altına seren bu muazzam daireler ve teraslarındaki özel havuzlarıyla kaliteli yaşamı en çok size yakıştırıyor. 18.693 m2 arsa üzerinde; 991 konut ve 97 ticari ünitesiyle ; Gümüş Panorama…

Hayalindeki Ev Benzersiz Tasarımlar

Mutfağı şuraya alalım, salonu tam şu köşeye koyalım. Banyo çok büyük olmasın, onun yerine büyük bir çocuk odası istiyorum dersen, bu işe bir el atalım. 1+1’den 4+1’ e varan ayrıcalıklı, özel daireler tam da aklındaki yaşam için tasarlandı. İstedik ki, evinin her bir zerresinin büyüklüğüne küçüklüğüne sen karar ver. Hayaline uygun olanı sen belirler.



 

 

 

 

 

 

 

Sizin İçin Geriye Kalan Sadece Keyfini Çıkarmak






Denizi en yukarıdan görmeye ne dersiniz? veya bahçenizde keyif yapmaya? Peki dört mevsim havuzu ve sporu doyasıya yaşamaya? Sizin hayaliniz bizim sihrimiz…

Sihirli Bir Kapıdan İçeri Girdiğimizde İlk Hissettiğimiz Şey Tarih!

Bedesten; geçmişten gelen, geleceğe uzanan bir alışveriş kültürü. Bu kültürü burada bir ayrıcalığa dönüştürdük. Bedesten’in üzerine ışığını doğadan alan uzun bir havuz yaptık. Gümüşün ışığı yansıtma gücüne güvendik. Herkesin Gümüş’ten bir Panorama’sı olsun istedik.








Evden Çıksam, Gitsem Aklımın Götürdüğü Yere

Diyorsanız, en doğru yerdesiniz. Çıkın evden, atlayın arabanıza, koyulun hemen önünüzdeki E5’e veya TEM’e… 3. köprü bağlantı yolu da hazır önünüzde. Muhtemel Kanal İstanbul projesine de unutmadık. İster göle pikniğe veya çarşı pazara. İster AVM’ye alışverişe. Tüm yolları seferber ettik. Olur da lazım olur diye üniversiteyi, belediyeyi, Devlet kurumlarının hepsini mahallede (City Center’da) birleştirdik. Oldu ki aradığını bulamadınız, Atatürk Havalimanı da çok yakınında.

[contact-form-7 id="37285" title="Projeler"]