İstanbul’un en önemli ve tercih edilen noktalarından Halkalı’da yükselen Selekta Residence, hem konumu hem de ayrıcalıklarıyla prestij dolu bir kazanç sağlıyor. Her metrekaresinin konfor odaklı tasarlandığı Selekta Residence’ta size sadece hayatın tadını doyasıya çıkarmak kalıyor.



Selekta Residence; manzarası, mimari yapısı ve standart üstü işçiliği ile şehrin yeni yüzünü yansıtıyor. Fütüristtik bakış açısı ile inşa edilen, mimarisiyle heyecan veren bir tasarıma kavuşturulan bu projede yaşam kalitenizi yükseltecek birçok lüks sadece “standart”...

Bulunduğu mevki itibari ile ana arterlerin ve alternatif yolların ortasında bulunan Selekta Residence, sizi şehrin dinamiğinden koparmadan ulaşım kolaylığı sağlıyor. Eğer aradığınız ayrıcalıklı bir yaşam ve eşsiz lokasyon ise Selekta Residence sizi şehrin kalbinden dünyaya bağlıyor.



Farklı metrekare alternatiflerinin olduğu; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte 118 dairenin bulunduğu Selekta Residence’ta nitelikli kalite her kesime ve ihtiyaca yönelik sunuluyor. Geniş ve ferah daireleri, konumuyla değerini katlayan dükkanları, ayrıcalık sunan proje özellikleriyle aradığınız her şeyi Selekta Residence’ta bulacaksınız.



Satın aldığınız an kârınızı garanti eden bir proje düşünün! İşte o proje Selekta Residence.
Neden mi?
- Merkezi lokasyon ve ana ulaşım arterlerinin kesişim noktasında.
- Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede.
- Yeni yapılacak olan Havaray ve Metro projelerinin yanı başında.