Seramiksan’ın tüm dış mekanlar için özel olarak ürettiği yeni 20 mm Outdoor Koleksiyonu, alışılmışın dışında ebatları ve sahip olduğu yüksek teknik yeterliliği ile bir seramikten daha fazlasını sunuyor.


Seramiksan, dış mekanlarda kullanım için özel olarak ürettiği Outdoor Koleksiyonuyla yine bir ilke imza atıyor. Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından 120 x 120, 40 x120 ebatlarında ve 20 mm kalınlığında üretilen koleksiyon, fonksiyonelliği ve colored body (renkli gövde) üretilmesiyle standartları yükseltiyor.

Uzun ömürlü ve yüksek performans özelliğiyle dikkat çeken outdoor koleksiyonu fonksiyonun ön planda olduğu kamusal ve ticari alanlara profesyonel çözümler sunuyor. Yangına ve yüksek sıcaklığa dayanımı, tuz, klor ve temizlik kimyasallarından etkilenmemesi, kırılmaya ve çatlamaya karşı yüksek dayanım ile zorlu koşullarda ilk günkü görünümünü koruyor.

Uygulamada da yenilikçi çözümler getiren porselen karolar; garaj, otopark, havalimanı, bahçe, teras,plaj, havuz kenarları, ticari mekanlar, Avm gibi kayma riski olan yoğun aşınmanın olduğu zeminlerde yapıştırıcı, derz ve döşeme işçiliği gerektirmeden direkt çim, çakıl ve kum üzerine hızlı ve pratik şekilde uygulanabiliyor.

Doğal taş ve ahşabın tüm renklerinde üretilebilen koleksiyon gövdesi renkli olarak (colored body) üretilmesiyle de gerçekçi görünüm isteyenlerin tercihi oluyor. Koleksiyonda Resolute, Quarzite, Hardy, Belgium Stone, Sagano yer alıyor.