Servcorp ülkeler, eyaletler ve şehirlerde, prestijli bina sahipleri tarafından memnuniyetle karşılanan bir firmadır.





Küçük işletmeler için bir kreş, uluslararası şirketler için yeni pazarlara doğru genişleyebilecekleri bir ev olarak kabul edilmekte ve dünyada da bu şekilde tanınmaktadır.





1978 yılında kurulan ve sektöründe dünya devleri arasında yer alan Servcorp, şu anda 23 ülke, 54 şehir ve 160 prestijli lokasyonda üstün teknoloji altyapısı ve beş yıldızlı hizmet garantisi ile 40,000’in üzerinde müşteriye ev sahipliği yapmaktadır.





Servcorp müşteri portföyünün yüzde 60’ı, dünyanın en iyi 2000 şirketi arasında yer almaktadır. Bu var olan geniş lokasyon ağı ile bulunduğu şehirlerde global firmaları yatırıma teşvik etmektedir.





Microsoft, Goldman Sachs, American Express, Google, Dell, Bloomberg, Expedia, Salesforce, Symantec, Morgan Stanley ve Cisco, çoklu pazar araştırmalarında ve seçilmiş pazarlarda girişim başlatmakta öncü olan Sevrcorp’u bu aşamada kullanan firmaların, yalnızca birkaçıdır. Servcorp hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.servcorp.com ve http://www.servcorp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.