Günümüz kent yaşamında hemen herkesin olumsuz etkilendiği gürültü kirliliği ve ses yalıtımı konusu, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek ‘Ses Yalıtım Zirvesi’nde uzman isimler tarafından tüm detaylarıyla konuşulacak.


 




İZODER Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Sağlığımızı tehdit eden gürültüden arınma bilinci, ülkemizin hak ettiği seviyeye ulaşacaktır"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: "Binalarda gürültü kirliliğini minimize etmek için çalışma yürütüyoruz"

Günümüz kent yaşamında hemen herkesin olumsuz etkilendiği gürültü kirliliği ve ses yalıtımı konusu, Türkiye'de ilk kez düzenlenen 'Ses Yalıtımı Zirvesi'nde uzman isimler tarafından masaya yatırıldı. Kontrolsüz ses ve gürültü kirliliğine karşı farkındalık seferberliği başlattıklarını belirten İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, "Gürültünün, hem ruh hem beden sağlığımızda yüksek ve kalıcı bir etkisi var. Kontrolsüz ses ve gürültüden arınma bilinci, bugünden başlayıp her yıl olgunlaşarak gelişecek ve ülkemizin hak ettiği seviyeye ulaşacaktır" dedi.





Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER'in (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'de düzenlediği 'Ses Yalıtımı Zirvesi'ni; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ve BASF, BONUS|Wooler, DKM, Filli Boya|Capatect, İZOCAM, Ravaber, TerraWOOL markalarının sponsorluğunda gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı zirveye, yabancı konukların da aralarında bulunduğu, doktor, psikolog, mimar ve mühendislik alanlarında uzman ve akademisyen isimler konuşmacı olarak katıldı.