Denizin kıyısında yer alan resort, misafirlerine özel plaj, yiyecek büfeleri ve çok daha fazlasını sunacak. Otel Hilton'un Antalya'daki ilk resort oteli olma özelliğine sahip

İstanbul – 15 Mayıs 2018 – Hilton’un (NYSE: HLT) 14 pazarda lider otel markalarından biri olan DoubleTree by Hilton, Antalya – Kemer’de ultra her şey dahil konseptli resortunun açılışını duyurdu. 324 misafir odasına sahip bu resort, Türkiye’de uzun süredir faaliyette bulunan 14 diğer DoubleTree by Hilton ailesine katıldı.

Sıcak havası ve büyüleyici doğal güzellikleriyle bilinen Kemer, Toroslar’ın arkasında ve Milli Park’ın çam ormanları içerisinde yer alıyor. DoubleTree by Hilton resortun misafirleri, yürüme mesafesinde yer alan Kemer ilçe merkezi ile birlikte Kemer çevresini keşfedebilecek ve otele beş kilometre uzaklıkta bulunan Faselis ve Olimpos’un antik kalıntılarını görebilecek.


Double Tree by Hilton misafirlerine özel karşılama hizmeti

Misafirlerini karşılama esnasında dünyanın her yerinde ikram ettiği muhteşem cookie’leriyle ikonlaşan Double Tree by Hilton, tesis içerisindeki her odaya DoubleTree by Hilton’ın ikramları arasında yer alan gurme çayları, kahve servisi ve Crabtree & Evelyn’in ferahlatıcı güzellik ürünlerini sunuyor.

DoubleTree by Hilton’un Küresel Başkanı Shaqn McAteer, “Mükemmel plajları, yıl boyunca güneşli havası ve yakınındaki birçok cezbedici keşif yerleri ile bilinen Antalya’ya ilk tesisimizi açmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. “Türkiye, 2018’in ilk ayında ülkeyi ziyaret eden 1.5 milyon kişi ile önemli bir turist merkezi olmaya devam ediyor[1], bizler de DoubleTree by Hilton Antalya – Kemer’de misafirlerini ağırlamayı dört gözle bekliyoruz”

YEME-İÇME: Misafirler her şey dâhil resort konseptinde geniş yelpazede yemek seçeneğine sahip. Birçok farklı yiyecek büfeleri tesis geneline yayılmış olup Alman, Türk, Meksika, Uzak Doğu ve Amerikan mutfakları dâhil olmak üzere her zevke uyan lezzetli tatlar ile “mobil yemek” hizmeti sunuyor. Bununla birlikte misafirlerin, tüm gün yararlanabilecekleri yemek restoranı, dört à la carte restoran, pastane, kafe ve dondurma tezgâhı bulunuyor. Resort, bünyesinde ayrıca beach club, disko ve irish bar, şarap barı ve bira barı olmak üzere birçok bar bulunduruyor. Otel içerisinde 34’ü dubleks aile odası, 16 aile suiti ve bir kral dairesi olmak üzere toplamda 324 misafir odası bulunuyor. Misafir odalarının tümünde dağ veya deniz manzaralı balkon, klima, ücretsiz Wi-Fi, minibar ve 49 inç LED TV yer alıyor.

SOSYAL AKTİVİTELER: Misafirler resort içerisinde birçok sosyal imkândan faydalanabiliyor. Özel plajda yorgunluklarını atabiliyor, sinemada film seyredebiliyor, spa merkezinde masaj yaptırabiliyor veya fitness merkezinde ve tenis kortunda spor yapabiliyor. Kapalı deniz suyu havuzu ve Jakuzi dâhil olmak üzere dört yüzme havuzu bulunuyor. Çocuklar otel havuzlarının su kaydıraklarının tadını çıkarabiliyor, otelin Teddy & Bunny çocuk klübünde eğlenebiliyor
TOPLANTI VE ORGANİZASYONLAR: DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer, düğün ve iş toplantıları için ideal toplantı ve organizasyon alanlarına da sahip. Resort içerisinde 500 misafire kadar ağırlayabilecek 600 metre kare alana sahip organizasyon alanı bulunuyor. Bu alan balo salonu ve altı toplantı salonunu barındırıyor.
DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer Genel Müdürü Tamer Önaldı, “Ailelerden iş için seyahat edenlere kadar herkes için yepyeni bir hizmet sunan bu heyecan verici resort oteli açmış olmanın mutluluğu içindeyiz” dedi. “Her şey dahil konseptinin bir parçası olarak geniş yelpazede yiyecek ve aktivite seçeneklerinin tadını çıkaracak olan misafirlerimiz için eşi benzeri olmayan tecrübeler yaşatmak için can atıyoruz, tüm hizmetlerimiz ise DoubleTree by Hilton’un sıcak misafirperverliği ile tamamlanıyor.”

DoubleTree by Hilton Antalya – Kemer Hilton’un 14 seçkin otel markası için tasarlanmış ödüllü misafir sadakat programı olan Hilton Honors’un bir parçası. Doğrudan Hilton aracılığıyla rezervasyon yapan üyeler, üyelerin rezervasyon yapmak için neredeyse tüm Puan ve para kombinasyonlarından seçim yapmalarını sağlayan esnek bir ödeme sistemi sunuyor. Misafirler başka hiçbir yerde bulamayacağı özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi kullanımı ve Hilton Honors mobil uygulaması dâhil olmak üzere Hilton’un geniş fırsatlarından anında yararlanmaya başlayabilir.


Daha fazla bilgi almak veya rezervasyon yapmak için, DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer adresini ziyaret edebilir veya +90-242-8147000 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

DoubleTree by Hilton Antalya - Kemer ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın. DoubleTree by Hilton otel açılışları ile ilgili daha fazla habere ulaşmak için news.doubletree.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

 

DoubleTree by Hilton Hakkında

Doubletree by Hilton, altı kıtada 125.000’den fazla odaya sahip 525’i aşkın lüks otelden oluşan global portföyü ile hızlı büyümektedir. Doubletree by Hilton, kendine özel, sıcak DoubleTree Kurabiyeleri ile misafir karşılamaktan etraflarındaki topluluklara hizmet etmeye kadar küçük detaylara verdiği önemden gurur duyar. Doubletree by Hilton Hotels, restoranlar ve dinlenme salonları, oda servisi, sağlık kulüpleri, iş merkezleri ve toplantı ile ziyafet alanları da dâhil olmak üzere, çağdaş konaklama ve tam hizmet tesisleri sunmaktadır. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, faydalardan anında yararlanmaya başlayabilirler. Seyahate çıkanlar, rezervasyon için doubletree.comadresini ziyaret edebilirler. DoubleTree by Hilton’u facebook.com/doubletree, twitter.com/doubletree, ve instagram.com/doubletree sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Marka ile ilgili en güncel haberleri news.doubletree.comadresinden alabilirsiniz.

Hilton Hakkında

Hilton (NYSE: HLT), 106 ülke ve bölgede, 863.000’i aşkın odaya sahip 5.300'den fazla tesisten oluşan 14 birinci sınıf marka portföyüyle lider bir küresel konaklama şirketidir. Hilton, her otelinde, her misafiri için, her zaman olağanüstü deneyimler sunarak dünyanın en konuksever şirketi olma misyonunu yerine getirmeye adanmıştır. Şirket Portföyünde, Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations bulunmaktadır. Şirket ayrıca, ödüllü bir müşteri sadakat programı olan Hilton Honors’u da yönetmektedir. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, üyelerin kaç Puanı para ile birleştireceklerini seçmelerini sağlayan esnek bir ödeme kaydırıcısı, başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel bir üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi de dâhil olmak üzere faydalardan anında yararlanmaya başlayabilirler. Daha fazla bilgi için newsroom.hilton.com adresini ziyaret edebilir ve Hilton’u Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ve YouTubesosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.