Hükümetin yaptığı son vergi düzenlemeleri ile beyaz eşya sektöründe Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) sıfırlandı. Ankastre ürünlerinde dahil olduğu bu düzenleme ile tüketiciler Aralık ayı sonuna kadar ÖTV indirimi avantajından yararlanacak.

Geçtiğimiz günlerde “Enflasyonla Mücadele Programı” kapsamında tüm ürünlerinde yüzde 10 indirim uygulamaya başlayan Silverline Ankastre, ÖTV indirimiyle de tüketicisini ekonomik olarak önemli oranda rahatlatacak.

 

Piyasaları ve tüketiciyi olumlu etkileyecek bu hamle ile Silverline Ankastre, bu dönemde evini yenilemek isteyenler için ankastreye ulaşımı kolaylaştırıyor. Kullanıcı odaklı, hızlı, fonksiyonel, çevreci ve tasarım yönü güçlü, şık ürünleri ile tüketicisinden tam not alan Silverline, ocak, fırın, davlumbaz gibi ürün grupları dışında buzdolabı, bulaşık makinesi, elektrikli ocak, mikrodalga fırın, çöp öğütücüler de geçerli olan ÖTV indirimine ek olarak yüzde 10 indirime gitti. Sadece Silverline yetkili bayilerinde geçerli olan avantajlar Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak.

 

Tasarımda yarattığı farklılıkları teknoloji ve kalite ile buluşturan Silverline A, A+ enerji sınıfı ürünleri ile iddialı… İnovasyonu ve müşteri memnuniyetini esas alarak, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, fonksiyonel tasarımlar geliştiren marka, ürün gamındaki iddiasını satış sonrası hizmetler ve garanti uygulaması ile birleştiriyor ve yurtiçinde 500'e yakın bayisi, 200’ü aşkın yetkili servis ile tüketicisine ulaşıyor.