Ankara'ya denizi getiren Marina Ankara projesinin yeni etabı "Yalı Vadi" ön satışa çıktı. 15 katlı iki blokta sadece 112 daire yer alıyor. Projede her katta 4 adet daire bulunuyor. Daireler net 120 metrekare 3+1, net 150 metrekare 4+1 büyüklüğünde.





Marina Ankara projesi bünyesindeki 15 katlı iki kuleden oluşan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Özel ve butik konseptiyle öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi projesinde her katta sadece 4 adet daire yer alıyor. Projenin örnek dairesi hazır durumda. Eymir Gölü manzarasına hakim olan Sinpaş Yalı Vadi projesi "önü yalı, arkası vadi" sloganıyla alıcılarını bekliyor.





Sinpaş Yalı Vadi Projesi




Yalı Vadi Evlerinde sadece 3+1 ve 4+1 konut tipinden oluşan geniş balkonlu, ferah odalarınızda, yelkenden kayağa, kumsal keyfinden teleferikle gezintiye kadar projenin tüm benzersiz özelliklerinden faydalanabileceksiniz. Üstün dekorasyon nitelikleriyle donatılmış olan Yalı Vadi Evleri'nin örnek dairesi de görmek isteyenlerin beğenisine sunulmuş durumda.. Ayrıca İmrahor Vadisi’ndeki yaklaşık 4 kilometrelik parkurda bisiklet turları yapmak; koşu ve yürüyüşlerle sağlık bulmak aktiviteler dahilinde…





Sinpaş Yalı Vadi Projesi




Proje Bilgisi





Konut Sayısı: 122
Konut Tipleri:3+1 -4+1
Metrekareleri:120-150 m2
Düşünülen Teslimat Tarihi: 2021 Haziran Ayı Ortası





İletişim
Bilgileri





İl / İlçe: Ankara / Çankaya 
Adres: Turan Güneş Bulvarı, M.S.B. Lojmanları Arkası No: 19-B Oran-Çankaya/Ankara
Telefon: 444 19 74
Web site: http://www.sinpasyalivadi.com
E-Mail: [email protected]