Ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlerin tercihini oluşturan Skyland İstanbul, benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunmaya devam ediyor. Kampanya dahilinde rezidanslar peşinatsız 3.800.-TL ile hemen teslim edilirken, ödeme takvimine 2019’da başlanıyor. Hemen teslim ofisler ise peşinatsız 8.500 TL taksit seçeneği ile benzersiz bir seçenek oluşturuyor.

Eroğlu Gayrimenkul’un gözde projesi Skyland İstanbul için devam eden kampanya, 120 ay 3.800.-TL taksitli ve 0 peşinat ile yatırımcıları İstanbul’un zirvesine, üstün standartlarda bir rezidans yaşamına davet ediyor. Skyland İstanbul’un benzersiz ofislerinden birine sahip olmak isteyenler için ise kampanya dahilinde peşinatsız ve faizsiz 8.500 TL taksit seçeneği sunuluyor. Rezidans ve ofis hayatına yeni bir bakış sunan projede teslimler hemen gerçekleşirken, rezidansların ödeme takvimi 2019’a erteleniyor.

Sakinlerine hayallerindeki yaşamı vadeden proje!

Tower Residence, 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun, farklı daire seçenekleri sunarken, yeşil bir hayat düşleyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan ve sosyal alanları ile öne çıkan Teras Evler, şehrin merkezinde stresten uzak bir hayat sunuyor. Kısa bir süre önce satışa sunulan Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence, 0 peşinat avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunan projede 4+1 daireler için dubleks seçeneği de bulunuyor. 4+1 dubleks dairelerin terasları ve Sky Residence’ın 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı, yeşili gündelik hayatın bir parçası haline getiriyor. Sky Residence sakinleri, açık ve kapalı yüzme havuzundan fitness ve wellness merkezine kadar pek çok sosyal imkân diledikleri gibi yararlanabiliyor.

Akıllı ev teknolojileri ile ısı sistemi kontrol altında!

Skyland İstanbul’un rezidans kulesi, barındırdığı akıllı ev teknolojileri ile sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verirken, hayatlarını da kolaylaştırıyor. İklimlendirme otomasyonu, farklı mekânlarda farklı ısı değerleri oluşturarak, daha güvenli daha konforlu ve daha tasarruflu bir yaşam sunuyor. Touch panel, tüm aydınlatma ve iklimlendirme sisteminin mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla kontrol ve kumanda edilebilme özelliğiyle öne çıkıyor. Ev sahipleri touch panel üzerinden ayrıca, su ve enerji tüketim miktarının takibini yapabiliyor, concierge hizmetlerine erişebiliyor, teknik servis, sağlık görevlisi ve alışveriş gibi çeşitli hizmetlerden faydalanabiliyor.

Farklı ofis seçeneklerindeki avantajlı fiyatlar devam ediyor !

Modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar içeren, Tower Ofisler, 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getiriyor. Tek katta 190 m²’den 4600 m²’ye kadar genislik sunan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. Toplam 7 kattan oluşan Flat Ofisler ise tek katta 1100 m² alan sunarken, birleştirilebilir katlarıyla Cendere caddesi üzerinden direk giriş imkanı da sağlıyor.

HOM Design Center açılışa hazırlanıyor

Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayan HOM Design Center, 2018’in ilk yarısında kapılarını açıyor. 100’ün üzerinde mağazasıyla ev ve ofis tasarımına yönelik özel ürünlerin satışa sunulacağı yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, tasarım ve estetiği bir arada sunacak.