Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4.400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8.800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. Bahar kampanyasından faydalanan yatırımcılar konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde, benzersiz bir yaşam kolaylığı sağlayan Skyland İstanbul’da ev ya da ofis sahibi olma şansını yakalıyor.


Skyland İstanbul’a bahar avantajlarla birlikte geliyor. Satışları hızla devam eden projenin yüzde 83’ü satılırken, kalan konut ve ofisleri kaçırmak istemeyenler için avantajlı kampanyalara bir yenisi ekleniyor. Ev ve ofis yaşantısına yeni bir bakış sunan Skyland İstanbul’da rezidanslar 84 ay 4.400 TL taksit ile sunulurken, ofisler 60 ay 8.800 TL taksit seçenekleri ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Bahar kampanyası dahilinde peşinatsız sunulan rezidans ve ofisler hemen teslim ediliyor. TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul, yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam sunuyor.

Belgrad ormanı manzarasıyla pozitif bir yaşam!

1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunan Skyland İstanbul’da, ister Belgrad Ormanı’na bakmak, isterse büyüleyici İstanbul manzarasını izlemek isteyenlere göre tasarlanan Tower Residence, Sky Residence ve geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten Teras Evler ince detaylarla döşenmiş daireleri, sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak bir hayat sunuyor. 4+1’ler için dubleks seçeneği de bulunurken, 4+1 dubleks dairelerin terasları ve Sky Residence’ın 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı, yeşili gündelik hayatın bir parçası haline getiriyor. Proje, Sky Rezidans sakinlerine, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra 3500 araçlık otoparkı ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarıyla konforlu bir yaşam vadediyor.

Gün ışığından maksimum faydalanan, ferah ofis seçenekleri!

Skyland İstanbul’un Tower, Loft ve Flat ofislerinde, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar yer alıyor. Tower Ofisler, 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getirirken, geniş ve istenildiği gibi tasarlanan yapısı, teknolojik altyapısı ve benzersiz sosyal olanaklarıyla, çalışma hayatını keyifli kılıyor. Tek katta 190 m²’den 4600 m²’ye kadar genislik sunan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. Skyland İstanbul’un üç kulesini birleştiren meydana bakan Loft Ofisler, çalışanlarının gün ışığından da yararlanmasına olanak sağlıyor. Toplam 7 kattan oluşan Flat Ofisler ise tek katta 1.100 m² alan sunarken, eşsiz mimarisi, teknolojik üstünlükleri, lüks donatıları ve iş dünyasının merkezindeki lokasyonuyla Skyland İstanbul’un bir başka ofis seçeneğini oluşturuyor. Yüksek tavanları ile ferah çalışma ortamı sağlayan mimarisine ek olarak orman manzarasına bakması Flat Ofisleri cazip kılan ve iş yerinize prestij katacak önemli özellikler arasında yer alıyor. 6 bağımsız bölümden oluşan Loft ve Flat ofislerin her bir bölümünde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörler gibi detaylar da hayatı kolaylaştırıyor.

Tasarım dünyasının yeni evi HOM Design Center açılışa hazır!

Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayan HOM Design Center, Eylül ayında kapılarını açıyor. Mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya ev ve ofis tasarımına yönelik 100’ün üzerinde mağazasıyla yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, tasarım ve estetiği bir arada sunacak.

www.skylandistanbul.com